Libnet.ro
UNICEF

14:00

Medic de la Spitalul Judetean din Arad, trimis in judecata dupa ce ar fi luat mita de la o pacienta

Adevărul Adevărul,
Medic de la Spitalul Judetean din Arad, trimis in judecata dupa ce ar fi luat mita de la o pacienta

Un medic de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta SCJU) Arad a fost trimis in judecata de catre procurori, fiind acuzat ca a pretins si primit mita 1. 000 de lei de la sotul unei paciente pentru a-i face acesteia o cezariana. continuă pe Adevărul

Arad: Medic de la Spitalul Judetean, trimis in judecata dupa ce ar fi luat mita de la o pacienta

Un medic de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad a fost trimis in judecata, fiind acuzat ca a pretins si primit mita 1. 000 de lei de la sotul unei paciente pentru a-i face acesteia o cezariana, transmite.

Un medic de la Spitalul Municipal din Oradea a fost diagnoisticat cu gripa porcina

Un medic de la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Municipal din Oradea a fost diagnosticat cu gripa pandemica. El ar fi contactat virusul AH1N1 dupa ce a ingrijit-o, saptamana trecuta, pe femeia care a decedat in urma unei infectii cu virusul gripei porcine.

incep lucrarile la linia de tramvai din Ploiesti. Primul tronson este Spitalul Judetean Depou

Primele lucrari de reabilitare a liniei de tramvai din Ploiesti vor demara la inceputul lunii martie, pe tronsonul Spitalul Judetean Depoul SC Transport Calatori Express SC TCE).

Descinderi DNA la notariatele din Arad, privind retrocedarea satului Nadas

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a efectuat, in aceasta dimineata, perchezitii la mai multe notariate din Arad, procurorii facand verificari in dosarul retrocedarii satului Nadas catre persoane ce se pretind a fi urmasi ai familiei de grofi conti) Grosz, scriu surse din presa.

Descinderi DNA la notariatele din Arad, privind retrocedarea satului Nadas

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a efectuat, in aceasta dimineata, perchezitii la mai multe notariate din Arad, procurorii facand verificari in dosarul retrocedarii satului Nadas catre persoane ce se pretind a fi urmasi ai familiei de grofi conti) Grosz, scriu surse din presa. --- * Update 10:35 DNA: Prejudiciul depaseste 21 de milioane de euro.

Perchezitii DNA la doua notariate din Arad: Ancheta, realizata in dosarul privind retrocedarile satului Nadas

Procurorii DNATimisoara efectueaza, marti dimineata perchezitii la doua cabinete notariale din Arad si la un ocol silvic din satul Nadas, care apartine familiei Colteu. Procurorii au suspiciuni privind.

Descinderi la notariatele din Arad, in dosarul retrocedarii satului Nadas

Anul trecut aproximativ 8. 700 de hectare de teren si paduri din judetul Arad au fost retrocedate unei familii, practic un sat intreg a fost sters de pe fata pamantului. Nici macar biserica din sat nu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2224 seconds )