Libnet.ro
UNICEF

10:30

Un medic de la Spitalul Militar Central a fost retinut pentru MITA

România Liberă România Liberă,
Un medic de la Spitalul Militar Central a fost retinut pentru MITA

Un medic de la Spitalul Clinic Militar Central din Bucuresti a fost retinut sub acuzatia de luare de mita. continuă pe România Liberă

Un medic de la Spitalul Militar din Capitala, retinut de procurorii DNA pentru luare de mita

Un medic de la Spitalul Militar din Bucuresti a fost retinut joi pentru 24 de ore de catre procurorii anticoruptie dupa ce a luat mita 1. 000 de euro pentru operatii de rinoplastie. Procurorii l-au retinut pe.

Medic militar din Bucuresti, retinut pentru luare de mita

Procurorii DNA l-au retinut astazi pe Adrian Gabriel Ilie, medic primar ORL la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila din Bucuresti, fiind cadru militar activ, cu gradul de locotenent colonel, pentru savarsirea a trei infractiuni de luare de mita, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie.

Un camatar buzoian a fost retinut pentru proxenetism de politistii de investigatii criminale

Gigel Golea, buzoianul care in luna aprilie a acestui an a fost retinut, pentru 24 de ore, intrucat ar fi inselat patru firme de asigurari si o persoana fizica, in perioada 2013-2015, a ajuns din nou in arest. Este banuit acum de proxenetism, fiind retinut luni de politistii de investigatii criminale de la Politia municipiului Buzau.

Un primar abia ales, retinut pentru 24 de ore pentru dare de mita

Primarul localitatii argesene Bradu, Dan Stroe, a fost retinut pentru 24 de ore dupa doar cateva saptamani de mandat. Edilul social-democrat a fost retinut, miercuri 29 iunie, de procurorii DNA in urma unui flagrant facut pe baza unui denunt.

Fostul procuror sef al PJ Sinaia, Iulian Vaduvan, retinut pentru luare de mita si spalare de bani/ El a dat solutii favorabile denuntatorului in 12 dosare penale, in schimbul mitei

Fostul procuror sef al Parchetului de pe langa Judecatoria PJ) Sinaia, Iulian Vaduvan, a fost retinut, joi dupa-amiaza, de procurorii DNA Ploiesti, dupa mai multe ore de audieri, au declarat surse judiciare citate de Agerpres. UPDATE DNA: Iulian Vaduvan a dat solutii favorabile denuntatorului in 12 dosare penale, in schimbul mitei.

Fostul prim procuror din Sinaia a fost retinut de DNA. Acuzatia: a luat spaga 10 tone de benzina si motorina

Procurorul Iulian Costin Vaduvan, de la Parchetul Sinaia, a fost retinut joi pentru 24 de ore de procurorii DNA fiind acuzat de luare de mita in forma continuata si de spalare de bani in forma continuata.

Noul primar de la Bradu, retinut pentru 24 de ore pentru dare de mita

Primarul localitatii argesene Bradu, Dan Stroe, a fost retinut pentru 24 de ore dupa doar cateva saptamani de mandat. Edilul social-democrat a fost retinut, miercuri 29 iunie, de procurorii DNA in urma unui flagrant facut pe baza unui denunt.

Retinut pentru ca a batut un politist

Un barbat din localitatea Vladimir a fost retinut pentru 24 de ore sub acuzatia de ultraj si lovire, dupa ce a lovit un politist.

Un cetatean italian a fost retinut de politisti la Sacele. Barbatul era dat in urmarire internationala

Un barbat cu cetatenie italiana, care era dat in urmarire internationala a fost depistat de Politistii din Brasov, potrivit adevarul. ro. Politistii Serviciului de Investigatii Criminale si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )