Libnet.ro
UNICEF

01:05

Medici agresati la Spitalul Judetean Baia Mare. Agresorul a fost rasplatit cu un avertisment

Adevărul Adevărul,
Medici agresati la Spitalul Judetean Baia Mare. Agresorul a fost rasplatit cu un avertisment

Meseria de medic este de multe ori una periculoasa. Recent medicii de la Unitatea de Primiri a Spitalului Judetean Baia Mare au fost victimele unei agresiuni verbale din partea unui baimarean. continuă pe Adevărul

Street art Zidul rromilor. Universitatea de Arte si Design Cluj vrea sa faca uitata colaborarea cu Primaria Baia Mare

Universitatea de Arte si Design din Cluj Napoca regreta colaborarea avuta zilele trecute cu Primaria Baia Mare in ceea ce priveste acel street art facut pe peretii zidului de pe strada Horea din municipiu. Mai mult decat atat, conducerea Universitatii spera ca reputatia institutiei de invatamant sa nu aiba de suferit de pe urma acestei colaborari care nu a adus decat un prejudiciu de imagine universitatii.

Street art Zidul romilor. Universitatea de Arta si Design Cluj vrea sa faca uitata colaborarea cu Primaria Baia Mare

Universitatea de Arte si Design din Cluj-Napoca regreta colaborarea avuta zilele trecute cu Primaria Baia Mare in ceea ce priveste acel street art facut pe peretii zidului de pe strada Horea din municipiu. Mai mult, conducerea Universitatii spera ca reputatia institutiei de invatamant sa nu aiba de suferit de pe urma acestei colaborari care nu a adus decat un prejudiciu de imagine universitatii.

Misiune imposibila. HCM Baia Mare va juca pentru calificarea in sferturile Ligii Campionilor cu Viborg si Gyor. Prima deplasare IK Savehof

Misiune aproape imposibila pentru campioana Romaniei in grupele principale din Liga Campionilor. HCM Baia Mare va juca pentru calificarea in sferturi cu echipe de top din lume precum Viborg sau Gyor.

Persoana cazuta intr-o fosa septica la Baia Mare

Un incident mai putin obisnuit a avut loc, duminica seara, pe strada Podinei din Baia Mare. O persoana a cazut intr-o fosa septica, pentru a fi salvata la fata locului sosind echipaje de prim ajutor.

UPDATE Persoana cazuta intr-o fosa septica la Baia Mare

Un incident mai putin obisnuit a avut loc, duminica seara, pe strada Podinei din Baia Mare. O persoana a cazut intr-o fosa septica, pentru a fi salvata la fata locului sosind echipaje de prim ajutor.

HCM Baia Mare si-a aflat programul in grupa principala 2 a Ligii Campionilor. Romancele, misiune dificila

Echipa de handbal feminin HCM Baia Mare va incepe grupa principal 2 din Liga Campionilor cu un meci in deplasare, impotriva gruparii suedeze IK Savehof, la sfarsitul lunii ianuarie 2015.

Liga Campionilor handbal: HCM Baia Mare, in grupa cu Gyor

Campioana Romaniei HCM Baia Mare si-a aflat adversarele din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. Calificata in grupele principale ale competitiei, HCM va da piept cu echipe precum Gyor, Larvik sau Viborg.

HCM Baia Mare si-a aflat adversarele din grupele principale ale Ligii Campionilor

Desi a pierdut ultimul meci din grupe, cu Metz, HCM Baia Mare s-a calificat in grupele principale ale Ligii Campionilor gratie victoriei pe care Larvik a obtinut-o cu Lublin. Baimarencele vor da din nou peste Metz in faza urmatoare.

HCM Baia Mare, in grupele principale ale Ligii Campionilor. Victorie pentru Dunarea Braila in turul trei al Cupei EHF

HCM Baia Mare s-a calificat in grupele principale ale Ligii Campionilor. HCM a pierdut vineri seara, cu 23-24, pe teren propriu, in fata celor de la Metz, dar a incheiat Grupa D pe trei dupa ce, sambata, Larvik s-a impus cu 35-24 in fata polonezelor de la MKS Selgros Lublin.

FOTO UPDATE Finala Campionatului National de Drift a inceput in Baia Mare. Zeci de baimareni curiosi sa vada masinile in actiune

Timp de doua zile municipiul Baia Mare va gazdui finala Campionatului National de Drift. Finala propriu-zisa va avea loc in data de 23 noiembrie, pana atunci fiind programate mai multe antrenamente libere, dar si sesiuni de autografe pentru cei interesati si alte suprize.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )