Libnet.ro
UNICEF

08:30

Medici si cadre medicale de la Spitalul Grigore Alexandrescu, decorati de Iohannis

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Medici si cadre medicale de la Spitalul Grigore Alexandrescu, decorati de Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decrete de decorare a mai multor medici si cadre medicale de la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu, managerului institutiei, Dan Mircea Enescu, findu-i conferit Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler. continuă pe Ziarul Bursa

Medici si cadre medicale de la Spitalul Grigore Alexandrescu, decorati de Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decrete de decorare a mai multor medici si cadre medicale de la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu, managerului institutiei, Dan Mircea Enescu, findu-i conferit Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler.

Klaus Iohannis a semnat decrete de decorare a mai multor medici si cadre medicale de la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decrete de decorare a mai multor medici si cadre medicale de la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu. Seful statului a conferit Ordinul.

Gafa la Cotroceni: Anestezist cercetat penal pentru luare de mita, decorat de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat luni cu Ordinul Meritul Sanitar in grad de Cavaler pe medicul anestezist Florin Rusu, seful Clincii de Anestezie si Terapie Intensiva de la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu din Capitala, urmarit penal pentru luare de mita. De altfel, potrivit unor surse apropiate anchetei, in luna iunie dosarul in care este cercetat medicul va fi trimis in judecata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )