Libnet.ro
UNICEF

13:30

Medici: cinci oameni au murit in timpul protestelor din Kiev. Opozitia a oferit autoritatilor un ultimatum de 24 de ore

Adevărul Adevărul,
Medici: cinci oameni au murit in timpul protestelor din Kiev. Opozitia a oferit autoritatilor un ultimatum de 24 de ore

Protestele din Kiev sunt pe cale de a incheia cea de-a patra zi de violente, la finalul careia au fost declarate moarte patru persoane si 300 de raniti, potrivit ajutoarelor medicale venite sa ingrijeasca ranitii. Protestatarii radicali continua sa arunce cu pietre si cocktailuri Molotov spre spre politistii care au format linii de aparare. Opozitia ucraineana a acordat autoritatilor 24 de ore pentru a opri varsarea de sange. continuă pe Adevărul

Protestele violente continua pe strazile din Kiev. Imagini LIVE. SUA au revocat vizele mai multor oficiali de rang inalt si ameninta cu alte sanctiuni dure

Statele Unite ale Americii au revocat vizele acordate catorva cetateni ucrainieni, care sunt suspectati ca au legatura cu reprimarea violenta a protestelor pro-europene din Kiev, din perioada noimebrie-decembrie.

Proteste violente pe strazile din Kiev

Confruntarile care au izbucnit miercuri dimineata la Kiev s-au intensificat, manifestanti aruncand cu cocteiluri Molotov in directia fortelor de ordine, care ripostau tragand cu gloante de cauciuc si lansand grenade asurzitoare, relateaza AFP.

Statele Unite au revocat vizele mai multor ucrainieni, in urma violentelor din Kiev

Statele Unite au revocat vizele mai multor ucraineni, din cauza recurgerii la forta impotriva manifestantilor, la Kiev, a anuntat ambasada americana, citata de AFP. Ca raspuns la actiunile angajate.

Cele mai recente informatii oficiale despre starea celor cinci raniti in accidentul aviatic din Muntii Apuseni

Toate cele cinci victime ale accidentului aviatic din Muntii Apuseni, aflate la terapie intensiva, sunt constiente si stabilizate hemodinamic si respirator, au anuntat reprezentantii Spitalului Judetean de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )