Libnet.ro
UNICEF

10:30

Medici francezi: starea de sanatate a lui Michael Schumacher este grava: germanul este in coma indusa

Adevărul Adevărul,
Medici francezi: starea de sanatate a lui Michael Schumacher este grava: germanul este in coma indusa

Medicii francezi au confirmat ca starea lui Michael Schumacher este grava in urma operatiei pe creier suferite dupa teribilul accident de schi, din statiunea montana Merible din Alpii francezi. Potrivit doctorilor, fostul pilot de Formula 1 se afla in coma indusa. continuă pe Adevărul

Medicii francezi sustin ca starea de sanatate a lui Michael Schumacher este grava: germanul este in coma indusa

Medicii francezi au confirmat ca starea lui Michael Schumacher este grava in urma operatiei pe creier suferite dupa teribilul accident de schi, din statiunea montana Merible din Alpii francezi. Potrivit doctorilor, fostul pilot de Formula 1 se afla in coma indusa.

VIDEO Duminica seara la Grenoble: Michael Schumacher este in stare critica

Duminica seara, doctorii de la Spitalul din Grenoble, au citit in fata presei un comunicat de presa in care au vorbit despre starea lui Michael Schumacher. Iata mai jos imaginile. Directorul spitalului, Jean-Marc Grenier, afirma ca Schumacher a ajuns in coma la Grenoble, a fost operat si este si dupa operatie in coma, urmand ca luni sa se ofere noi amanunte.

Michael Schumacher, in stare extrem de critica. Medicii inca nu au un diagnostic clar.

Michael Schumacher este sub anestezie generala, spun medicii. In momentul in care a sosit la spital, nu se putea misca si nici raspunde la intrebari. Ne confruntam cu leziuni difuze extrem de serioase, mai spun medicii. Medicii sustin ca starea lui Michael Schumacher este in continuare grava. Situatia este una critica in acest moment, spun medicii care au tinut sa sublinieze ca in acest moment nu se pot pronunta cu privire la evolutia starii sale de sanatate. Medicii .

Michael Schumacher, in stare critica dupa accidentul suferit duminica dimineata la schi

Fostul campion mondial la Formula 1 Michael Schumacher este in continuare in stare critica dupa accidentul suferit duminica dimineata la schi in Alpii Francezi, au anuntat duminica seara reprezentantii Spitalului Universitar din Grenoble, unde este internat fostul sportiv, potivit AFP. Michael Schumacher a suferit un traumatism cranian grav si era in coma la sosirea la spital, necesitand de urgenta o interventie neurochirurgicala, au aratat reprezentantii spitalului.

Michael Schumacher, un maniac al vitezei. Controversele carierei fostului pilot de Formula 1

Cariera lui Michael Schumacher este una uimitoare, germanul castigand sapte titluri mondiale in Formula 1, dintre care cinci consecutive. insa, in spatele acestei cariere stralucite se ascund cateva lucruri controversate, care umbresc gloria septuplului campion.

UPDATE Michael Schumacher a suferit un accident grav la schi. Fostul campion de F1 a fost dus cu elicopterul la spital: Avea casca si s-a lovit cu capul de o stanca. Este agitat dar constient

Fostul campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher a suferit o lovitura grava la cap in urma unui accident la schi in statiunea Meribel din Alpii francezi, informeaza Reuters. Germanul a fost transportat de urgenta la spital cu un elicopter. Directorul statiunii a explicat ca Schumacher s-a lovit cu capul de o stanca, insa avea casca. Cand a fost luat de medici, acesta era constient. UPDATE Autoritatile din Meribel au anuntat, duminica seara, ca fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a suferit un traumatism cranian grav, dar viata nu ii este in pericol, informeaza AFP. La scurt timp dupa anuntul autoritatilor din Meribel, ledauphine. com a notat insa ca starea lui Schumacher s-a agravat si ca viata fostului pilot ar fi acum in pericol.

Sute de mesaje de incurajare pentru Michael Schumacher. Medicii francezi vor da in scurt timp detalii despre starea de sanatate a fostului pilot

Medicii francezi vor oferi luni la pranz informatii proaspete despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher in urma operatiei pe creier suferita dupa teribilul accident de schi in care a fost implicat fostul pilot de Formula 1 intr-o statiune montana din Alpii francezi.

Sute de mesaje de incurajare pentru Michael Schumacher. Medicii francezi dau detalii despre starea de sanatate a fostului pilot

Medicii francezi au oferit luni la pranz informatii proaspete despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher in urma operatiei pe creier suferite dupa teribilul accident de schi in care a fost implicat fostul pilot de Formula 1 intr-o statiune montana din Alpii francezi.

Michael Schumacher a suferit un accident grav la schi. Fostul campion de F1 a fost dus cu elicopterul la spital: Avea casca si s-a lovit cu capul de o stanca. Este agitat dar constient

Fostul campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher a suferit o lovitura grava la cap in urma unui accident la schi in statiunea Meribel din Alpii francezi, informeaza Reuters. Germanul a fost transportat de urgenta la spital cu un elicopter. Directorul statiunii a explicat ca Schumacher s-a lovit cu capul de o stanca, insa avea casca. Cand a fost luat de medici, acesta era constient.

VIDEO Medicii de la spitalul din Grenoble: Michael Schumacher a fost adus in stare critica. Nu stim ce va fi, e prea devreme sa facem pronosticuri. Daca nu avea casca, acum nu mai era printre noi

La spitalul din Grenoble, unde se afla internat Michael Schumacher, a avut loc, luni - de la ora 12, o conferinta de presa. Medicii au vorbit despre starea in care se afla fostul multiplu campion din Formula 1, dupa accidentul de schi din Alpii Francezi. Michael Schumacher a fost adus in stare critica. Nu stim ce va fi, e prea devreme sa facem pronosticuri. Daca nu avea casca, acum nu ar mai fost printre noi, se afla in coma indusa in acest moment, au precizat cei care se ingrijesc de Michael Schumacher.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )