Libnet.ro
UNICEF

22:00

Medici de la Spitalul din Targu Carbunesti, trimisi in judecata pentru luare de mita

B1 B1,
Medici de la Spitalul din Targu Carbunesti, trimisi in judecata pentru luare de mita

Trei medici de la Spitalul de Urgenta din Targu Carbunesti au fost trimisi in judecata de procurori, fiind acuzati ca cereau bani de la femei insarcinate pentru a le face operatii de cezariana sau. continuă pe B1

Afaceristii sibieni Ghise si Nicoara, trimisi in judecata pentru complicitate la evaziune fiscala

Pavel Dumitru Ghise si Adrian Nicoara, asociati si administratori la benzinariile Ana Oil respectiv Euroil, au fost trimisi in judecata de procurorii DNA. in dosar este cercetat si Ovidiu Ioan Moldovan, administrator al Benz Oil Medias.

Primarul din Predeal si 12 consilieri locali, trimisi in judecata pentru abuz in serviciu.

Primarul din Predeal, Liviu Cocos, si 12 consilieri locali din perioada 2008-2012 au fost trimisi in judecata de Parchetul Judecatoriei Brasov pentru abuz in serviciu si fals intelectual, dupa ce, in 2011, au ignorat o hotarare judecatoreasca si au atribuit ilegal sase locuinte ANL, informeaza Mediafax. Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Parchetul Judecatoriei Brasov, procurorii au dispus trimiterea in judecata a inculpatilor Liviu Cocos, Nicolae Bucur, Stefan Nedelcu, Alina Ionela .

13 fosti consilieri locali din Predeal au fost trimisi in judecata pentru abuz in serviciu si fals

Consilierii sunt acuzati ca in mandatul 2008-2012 au repartizat locuinte ANL unor familii care aveau un punctaj mai mic decat alti doritori incalcand astfel legea. Consilierilor lise cer acum 845. 000 de lei daune materiale si morale.

13 fosti consilieri locali din Predeal au fost trimisi in judecata pentru abuz in serviciu si fals. Unul dintre ei este acum primar in statiune

Consilierii sunt acuzati ca in mandatul 2008-2012 au repartizat locuinte ANL unor familii care aveau un punctaj mai mic decat alti doritori incalcand astfel legea. Consilierilor lise cer acum 845. 000 de lei daune materiale si morale.

Predeal: Primarul si 12 consilieri locali, trimisi in judecata pentru abuz in seviciu

Liviu Cocos, primarul din Predeal, si 12 consilieri locali din perioada 2008-2012 au fost trimisi in judecata de Parchetul Judecatoriei Brasov pentru abuz in serviciu si fals intelectual. Acestia sunt acuzati.

Fostul sef al IPJ Suceava, Ioan Todirut, trimis in judecata pentru abuz in serviciu.

Fostul sef al Inspectoratului de Urgenta Suceava, Ioan Nicusor Todirut, a fost trimis in judecata de DNA pentru abuz in serviciu dupa ce a initiat achizitionarea sediul politiei Campulung, fara ca MAI sau IGPR sa-si dea acordul in acest sens. Alaturi de el au mai fost trimisi in judecata seful Serviciului Logistic, Alexa Dumitru Teodorovici, administratorul firmei SC Gemold SA, Nicolai Vrana, expertul evaluator Gheorghe Licurici si registratorul sef al OCPI Suceava. Potrivit rechizitoriului .

Mititelu trimis in judecata pentru datorii la buget

Adrian Mititelua fost trimis in judecata sub acuzatia de evaziune fiscala, pentru neplata unor datorii catre bugetul de stat, in suma totala de aproximativ trei milioane de lei, insa patronului FC Universitatea Craiovaspera sa primeasca doar o sanctiune administrativa.

Adrian Mititelu a fost trimis in judecata pentru fapte legate de evaziunea fiscala

Finantatorul FC U Craiova, Adrian Mititelu, a fost trimis in judecata de Parchetul de pe langa Judecatoria Craiova pentru ca in perioada 2007-2010, in calitate de administrator al unei societati comerciale, ar fi comis fapte legate de evaziunea fiscala, scrie Agerpres.

Animax deschide al doilea magazin din Targu Mures

Animax, retea de magazine specializata in comercializarea de produse pentru animale de companie, a inaugurat o noua unitate in Targu Mures, in urma unei investitii de 50. 000 euro.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2444 seconds )