Libnet.ro
UNICEF

07:30

Medicul care a lasat un salariu de 10 ori mai mare in Germania pentru spitalul din Alba Iulia

Adevărul Adevărul,
Medicul care a lasat un salariu de 10 ori mai mare in Germania pentru spitalul din Alba Iulia

In timp ce mii de medici romani iau calea strainatatii, mai exista si cazuri, e drept mult mai putine, in care doctorii se intorc sa profeseze in spitalele din tara. Un exemplu este medicul Cristian Tibea. S-a specializat in Germania, iar acum il gasim pe sectia de Obstetrica-Ginecologie a Spitalului de Urgenta din Alba Iulia. continuă pe Adevărul

Romanii vor plati si de 20 de ori mai mult pentru vaccinuri. Institutul Cantacuzino din Iasi va fi inchis definitiv

Romanii vor plati si de 20 de ori mai mult pentru vaccinuri precum cel antitetanos sau cel impotriva tuberculozei, pentru ca statul a inchis linia de productie de la Institutul Cantacuzino din Iasi. Ministerul.

Cel mai mare declin din ultima luna pe bursele din Europa

Bursele europene au incheiat primele tranzactii ale saptamanii cu cel mai mare declin din ultima luna, cauzat de problemele din SUA privind bugetul, care ar putea duce la blocarea activitatilor guvernamentale, si de riscul de cadere a guvernului italian, potrivit presei internationale.

Cel mai mare festival de literatura din Romania are loc la Iasi.

Cel mai mare eveniment dedicat literaturii din Romania va avea loc anul acesta la Iasi, intre 23 si 27 octombrie. Peste 200 de profesionisti ai cartii, din tara si strainatate scriitori, traducatori, editori, critici literari, distribuitori de carte, manageri cultural si-au anuntat participarea la Festivalul International de Literatura si Traducere FILIT) Iasi. Printre invitatii de marca, care au confirmat prezenta, se numara Herta Muller, laureata premiul Nobel pentru .

Start pentru cel mai mare festival de bere din lume: 5 lucruri inedite despre Oktoberfest

Cea de-a 180-a editie a festivalului berii Oktoberfest, cea mai mare sarbatoare de acest gen din lume, a inceput la Munchen, Germania. Pana pe 6 octombrie, cand Oktoberfest isi va inchide portile, sunt asteptati peste 7 milioane de vizitatori, scrie.

Islanda isi curata soselele de omat de patru ori mai ieftin decat Romania.

Premierul Ponta sustine ca sunt inca administratii locale care nu au incheiat contracte de deszapezire a drumurilor pe timp de iarna deoarece firmele de profil nu mai vor sa lucreze pe bani putini si sa fie si criticate inclusiv de presa, afirmand ca din aceste motive nu mai sunt gasiti clienti. Stiu ca sunt zone unde nu s-au incheiat contractele, pentru ca atat i-am tocat si noi, si presa pe cei care deszapezeau ca au plecat, nu mai vor sa mai deszapezeasca, ca daca. si cu bani .

Cea mai mare realizare a judetului Constanta: universitatea spagii?!.

Din cauza ploii torentiale de afara, festivitatea a avut loc ieri in holul camupusului care gazduieste Facultatea de Medicina. La eveniment au luat parte prorectori, decani si dascali, mai putin actualul ordonator interimar de credite, prof. univ. dr. Ion Bordeianu. Presedintele Senatului Universitatii Ovidius, prof. univ. dr. Petru Bordei, a declarat, dupa eveniment, ca rectorul UOC nu a putut fi prezent la deschidere deoarece acesta a fost chemat de o comisie de la Ministerul Educatiei. In .

Japonia: Tokyo Electric Power, cu un pas mai aproape de a reactiva cea mai mare centrala nucleara din lume

Tokyo Electric Power Tepco), cea mai mare companie furnizoare de electricitate din Japonia, a demarat primele formalitati pentru a reactiva o centrala nucleara din nord-vestul tarii, fiind primul pas din planul de recuperare dupa dezastrul nuclear de la Fukushima, de anul trecut.

Un adolescent englez este acuzat ca face parte din cel mai mare atac cibernetic

Un tanar din sud-vestul Londrei in varsta de16 ani a fost arestat in secret, fiind acuzat ca face parte dintr-o retea organizata care elaboreaza atacuri cibernetice.

China da unda verde celui mai mare experiment al sau.

Guvernul chinez a deschis ieri zona comerciala libera Shanghai, o platforma industriala de 29 kilometri patrati fara restrictii asupra investitiilor straine si cu un sistem birocratic permisiv, cel mai important experiment economic al Chinei din ultimii 30 de ani. Pentru inceput, 25 de companii chineze si straine au obtinut licente pentru a derula operatiuni in zona libera Shanghai, potrivit presei chineze, citata de Associated Press, preluata de CNBC. Regulile de functionare ale zonei .

INTERVIU cu pianista Alexandra Dariescu: A canta in Festivalul Enescu este cea mai mare bucurie

Alexandra Dariescu locuieste la Londra si are deja o cariera de succes in Marea Britanie. Cel mai emotionant moment din viata sa a fost debutul la Royal Albert Hall, in luna iunie a acestui an.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )