Libnet.ro
UNICEF

23:00

Medicul condamnat pentru ucidere din culpa si suspendat pentru malpraxis a revenit la Spitalul Judetean de Urgenta

Adevărul Adevărul,
Medicul condamnat pentru ucidere din culpa si suspendat pentru malpraxis a revenit la Spitalul Judetean de Urgenta

Medicul Liliana Puiu Craciun, fosta sefa a Unitatii de Primiri Urgenta din cadrul Spitalului Judetean Targu Jiu, a revenit la locul de munca, dupa ce interdictia impusa de Colegiul Medicilor Gorj a expirat. continuă pe Adevărul

Procurorii cer prelungirea arestului la domiciliu pentru patronii clubului Colectiv

Judecatoria Sectorului 4 discuta luni cererea Parchetului General de prelungire a masurii arestului la domiciliu pentru patronii clubului Colectiv - Alin George Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu, precum si pentru reprezentantii firmei de artificii - Daniela Nita administrator), Cristian Nita director) si Viorel Zaharia pirotehnist). Cei trei patroni de la clubul Colectiv sunt cercetati penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, fiind eliberati la sfarsitul lunii decembrie 2015, dupa ce au stat aproape doua luni in arest preventiv.

Tineri retinuti pentru inselaciune prin metoda pomana pentru decedatii din Clubul Colectiv

Trei tineri au fost retinuti de politisti pentru 24 de ore sub aspectul savarsirii infractiunilor de inselaciune si complicitate la inselaciune prin metoda pomana pentru decedatii din Clubul.

Cati bani a dat Biserica Ortodoxa pentru victimele din Colectiv

Dupa tragedia din clubul Colectiv, au existat acuzatii ca Biserica nu a fost alaturi de victime si familiile acestora. Reprezentantii Patriarhiei Romane spun acum ca lucrurile nu au stat chiar asa si ca au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )