Libnet.ro
UNICEF

00:07

MedLife a semnat achizitia Anima, unul dintre cei mai mari furnizori privati de servicii medicale de ambulator pentru servicii decontate de CASMB din Romania

Hotnews Hotnews,
 MedLife a semnat achizitia Anima, unul dintre cei mai mari furnizori privati de servicii medicale de ambulator pentru servicii decontate de CASMB din Romania

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, anunta achizitionarea integrala a retelei de clinici Anima. Anima Specialty Medical Services are in componenta 6 policlinici si un laborator, peste 200 de angajati, specialisti medicali si personal de suport, fiind prima retea de medicina privata cu retea proprie de medicina de familie din Romania. continuă pe Hotnews

Rugaciunea de 9 zile a parintelui Ilarion Argatu, unul dintre cei mai iubiti duhovnici

Unul dintre cei mai iubiti duhovnici ai Romaniei, parintele Ilarion Argatu a lasat o serie de invataminte pentru credinciosi si-i invata ce sa faca atunci cand le merge rau.

Iar m-ati suparat!. Povestea din spatele unuia dintre cele mai amuzante sloganuri de la protestele din Bucuresti. Levente Bagoly: Ei vor amnistie si gratiere pentru colegii lor mai putin norocosi, ca sa se faca risipa, in continuare si fara grija, cu bani

Levente Bagoly e numele tanarului care a avut unul dintre cele mai amuzante mesaje pe o pancarta la protestele din Bucuresti. Iar m-ati suparat e declaratia care a fost imortalizata in zeci de poze care au circulat pe Facebook.

Afacerile Cemacon isi continua cresterea si ajung la cel mai bun rezultat din istoria companiei: business-ul, plus 30% in 2016

Cemacon, unul dintre cei mai mari producatori de blocuri ceramice din Romania caramizi n. red. ), a avut in 2016 cel mai bun an din istoria sa, inregistrand cresteri record atat ale business-ului, cat si ale profitului. Cifra de afaceri neta a.

Unul dintre autorii celui mai penibil jaf din Romania, eliberat. A furat 1 milion de euro, desi nu stia sa numere banii

Alexandru Tanase, unul dintre autorii jafului de 1 milion de euro de la Ploiesti, petrecut in iarna anului 2011, a fost eliberat conditionat din inchisoare. Tanase, care la data savarsirii faptei avea doar 16 ani, a fost condamnat de instanta de fond la 6 ani de inchisoare, fiind gasit vinovat pentru furt calificat, dar judecatorii de la Curtea de Apel i-au redus pedeapsa la 4 ani si 6 luni.

Gabriela Firea: 95% dintre cei care protesteaza nu au citit textul OUG privind codurile

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat ca exista un studiu conform caruia 95%dintre cei care protesteaza impotriva OUG 13/2017 prin care au fost modificate Codul Penal si Codul de.

Elena Udrea si Traian Basescu, intalnire in taina. Despre ce au discutat cei doi (FOTO)

Traian Basescu si Elena Udrea si-au amintit de vremurile bune de la Cotroceni si si-au dat intalnire, joi seara, la unul dintre cele mai exclusiviste restaurante din Bucuresti. Extrem de relaxati,.

Manipularea nu este unul dintre motivele pretului mare la energie de pe bursa

Manipularea pietei nu este una dintre cauzele pentru care pretul energiei a atins cote-record in luna ianuarie la bursa, in schimb motivele tin de denuntarea unor contracte, de comportamentul jucatorilor, precum si de lipsa apei si a stocurilor de carbune, se arata intr-o analiza a Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie cu privire la preturile de pe bursa din luna ianuarie.

Plutasii, oamenii cei mai favorizati acum 200 de ani. Nici macar armata nu se putea apropia de ei

In urma cu mai bine de 200 de ani, in comuna aradeana Micalaca, actualmente cartier al municipiului, traia o categorie aparte de oameni: plutasii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2274 seconds )