Libnet.ro
UNICEF

10:30

Mega Image inchide toate magazinele din Pitesti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mega Image inchide toate magazinele din Pitesti

Mega Image a decis sa inchida, in saptamanile care urmeaza, cele patru magazine din Pitesti, ca urmare a analizelor strategice anuale si a evaluarii portofoliului de mgazine, arata un comunicat transmis astazi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Mega Image inchide cele patru magazine din Pitesti, din cauza rezultatelor slabe

Mega Image va inchide patru magazine din Pitesti din cauza rezultatelor slabe, care nu permit mentinerea activitatii comerciale, a anuntat retailerul, potrivit Ziarul Financiar. in ciuda eforturilor pe care.

Mega Image nu are succes in Pitesti. Compania inchide toate cele 4 magazine

Mega Image va inchide cele patru magazine pe care le detine in Pitesti, in cateva saptamani, intrucat unitatile nu au vanzari suficient de mari incat sa permita mentinerea activitatii comerciale, a anuntat retailerul, conform Mediafax .

Mega Image face si pasi inapoi: cele patru magazine din Pitesti vor fi inchise pentru ca vanzarile nu se ridica la nivelul scontat

In plin process de expansiune, retailerul Mega Image a luat decizia de a inchide in urmatoarele saptamani cele patru magazine pe care le detine in Pitesti, intrucat acestea nu au vanzari suficient de mari incat sa permita mentinerea activitatii comerciale.

Toate medicamentele din UE vor avea un cod unic, incepand din 2017

Toate statele membre UE vor introduce un cod unic la medicamente, probabil din 2017. Masura are ca scop eliminarea falsificarii produselor farmaceutice, a declarat vicepresedintele Agentiei Nationale a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )