Libnet.ro
UNICEF

21:31

Mehedinti: Doua persoane, intre care o politista, au fost ranite in urma coliziunii a doua masini

B1 B1,
Mehedinti: Doua persoane, intre care o politista, au fost ranite in urma coliziunii a doua masini

Doua persoane, intre care o politista de 24 de ani, au fost ranite, joi dimineata, in urma unui accident rutier produs pe DN56 A, in judetul Mehedinti, informeaza Mediafax. Purtatorul de cuvant al. continuă pe B1

Accident rutier pe o sosea din Bacau: Cinci persoane la spital, intre care si un copil, dupa ciocnirea frontala a doua masini

Cinci persoane, intre care si un copil, au fost transportate la spital pentru ingrijiri medicale, dupa ce un sofer a pierdut controlul asupra directiei, iar autoturismul pe care il conducea a ajuns pe sensul opus.

Arad: Doua persoane au murit, iar alte sapte au fost ranite, dupa ce un autoturism si un microbuz au intrat in coliziune

Doua persoane au murit, iar alte sapte au fost ranite, joi, dupa ce un autoturism si un microbuz au intrat in coliziune, relateaza B1 TV. Accidentul a avut loc intre localitatile Sagu si Vinga, judetul.

Accident grav la Vrancea: Un mort si patru raniti, intre care si un bebelus

O soferita in varsta de 22 de ani a murit, iar sotul, ei, copilul acestora in varsta de 10 luni si alte doua persoane au fost ranite, intr-un accident rutier produs marti seara, pe DN2 E 85), in judetul Vrancea, informeaza Mediafax.

Accident deosebit de grav la Constanta. Un barbat a murit si cinci persoane au fost ranite

Un barbat a murit si alte patru persoane au fost ranite, joi, dupa ce au fost lovite de o masina ajunsa pe scuarul de la intersectia a doua bulevarde din centrul Constantei, informeaza Mediafax.

Vrancea: O persoana a murit, iar alte patru au fost ranite in urma coliziunii a doua masini

O tanara de 22 ani a murit, iar alte patru persoane au fost ranite intr-un accident rutier produs marti seara pe DN 2 E 85), in judetul Vrancea, informeaza Mediafax. Purtatorul de cuvant al Politiei.

Un sofer a pierdut controlul volanului pe autostrada Bucuresti-Pitesti si a dus autoturismul in camp: Patru persoane au fost ranite

Patru persoane au fost ranite, marti dupa-amiaza, pe autostrada Bucuresti - Pitesti, dupa ce masina in care se aflau a ajuns in camp. Soferul masinii ar fi pierdut controlul volanului, moment in care autotu.

Iasi: Doua persoane, sot si sotie, ucise cu lovituri de cutit

Doua persoane din Iasi, sot si sotie, au fost gpsite decedate, joi, in locuinta lor, primele informatii aratand ca victimele aveau mai multe leziuni pe corp provocate, cel mai probabil, cu un cutit,.

Trei romani, intre care doi copii, au murit intr-un accident rutier in Spania

Trei romani, intre care doi copii, au murit, si alti trei - doua femei si un copil - au fost raniti, luni, intr-un accident rutier, in Spania, toti sase fiind membri ai aceleiasi familii, rezidenti in Pamplona, relateaza presa spaniola, citata de AFP.

Trei romani, intre care doi copii, au murit intr-un accident rutier produs in Spania

Trei romani, dintre care doi copii au murit intr-un accident rutier din Spania. Alte trei persoane, doua femei si un copil au fost raniti. Cele sase victime fac parte din aceeasi familie si sunt rezidenti ai.

ştiri de la B1

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )