Libnet.ro
UNICEF

00:08

Mehedinti: Noua persoane, judecate pentru evaziune si spalare de bani

B1 B1,
Mehedinti: Noua persoane, judecate pentru evaziune si spalare de bani

Un numar de noua persoane au fost trimise in judecata, marti, de catre DIICOT Mehedinti, pentru evaziune fiscala si spalare de bani, , dupa ce au achizitionat in mod fictiv tabla de la mai multe. continuă pe B1

Mehedinti: Noua persoane sunt acuzate ca au facut tranzactii fictive de peste un milion de dolari

Noua suspecti de evaziune fiscala, fraude vamale si spalare de bani au fost retinuti si dusi la audieri. Potrivit DIICOT, gruparea infractionala din localitatea Strehaia a cauzat statului roman un prejudiciu.

Omul de afaceri moldovean Octavian Turcan, trimis in judecata in Romania pentru delapidare si spalare de bani

Sorin Ovidiu Vintu, Liviu Luca, Octavian Turcan din Truseni, Republica Moldova) si alte sapte persoane au fost trimisi in judecata, in dosarul in care sunt acuzati de spalare de bani si delapidarea patrimoniului Asociatiei Salariatilor din SNP Petrom SA, prejudiciul fiind estimat la peste 12 milioane de euro.

Bilant la DGA Mehedinti: 16 persoane trimise in judecata pentru fapte de coruptie

Politia judiciara din cadrul DGA Mehedinti a intocmit 74 de dosare penale pe numele unor angajati din cadrul administratiei publice locale, iar procurorii de caz au dispus inceperea urmaririi penale in 16 dintre aceste dosare, se arata in bilantul activitatii institutiei pe anul 2013.

Ce cuprinde noua strategie nationala pentru copil.

Instituirea unui sistem de monitorizare privind situatia copiilor si sprijinirea parintilor in cresterea acestora sunt printre obiectivele Strategiei 2014-2020, pana la finalul perioadei de implementare fiind prevazuta inchiderea tuturor institutiilor in care stau minorii separati de familie. Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice MMFPSPV) a pus luni in dezbatere publica proiectul de Hotarare privind Strategia nationala pentru protectia si promovarea .

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )