Libnet.ro
UNICEF

16:00

Membrii trupei Led Zeppelin, dati in judecata pentru plagiat. Marul discordiei il constituie piesa Stairway to Heaven (VIDEO)

B1 B1,
Membrii trupei Led Zeppelin, dati in judecata pentru plagiat. Marul discordiei il constituie piesa Stairway to Heaven (VIDEO)

TrupaLed Zeppelin arede infruntat o noua provocare, aceasta fiind datain judecata pentru plagiat. Conform acuzarii, linia melodicaa piesei Stairway to Heaven. continuă pe B1

Medic ortoped din Timisoara, trimis in judecata pentru mita

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au dispus trimiterea in judecata a medicului ortoped Ecaterina Iconia Borza, sub acuzatia cde luare de mita.

Fraude cu fonduri europene: Persoane si societati din holdingul TCE 3 Brazi, trimise in judecata pentru un prejudiciu de 2,7 milioane de euro

Fraude cu fonduri europene la cea mai mare companie agricola SC TCE 3 BRAZI SRL. in acest caz, procurorii anticoruptie au dispus trimitea in judecata a directorului executiv la data savarsirii.

Politist din Braila, trimis in judecata pentru favorizarea infractorului. Ce a facut omul legii

Un politist din cadrul Politiei Municipiului Braila, comisar-sef Cornel Cimpeanu, a fost trimis in judecata de DNA pentru abuz in serviciu si favorizarea faptuitorului.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )