Libnet.ro
UNICEF

19:30

Membrul unei sectii de votare din Gorj, luat de ambulanta si transportat la spital

B1 B1,
Membrul unei sectii de votare din Gorj, luat de ambulanta si transportat la spital

Reprezentantul PNL intr-o sectie de votare din judetul Gorj a fost luat de o ambulanta, duminica, si dus la spital dupa ce i s-a facut rau in timpul procesului electoral, informeaza Mediafax. Incidentul a. continuă pe B1

Membrul unei sectii de votare, luat cu ambulanta

Membrul unei sectii de votare a fost luat cu ambulanta, dupa ce i s-a facut rau. Barbatul de 58 de ani, membru PNL, a lesinat in sectia de votare, transmite corespondentul Antena 3. Incidentul a avut loc.

Bataie in apropierea unei sectii de votare din Teleorman

Un incident violent a avut loc duminica in apropierea unei sectii de votare din municipiul Alexandria. Un barbat a acuzat ca a fost batut de un membru al organizatiei de tineret a unui partid politic, relateaza.

Gorj. Unui membru al unei sectii de votare i s-a facut rau

Un membru al unei sectii de votare, reprezentantul PNL intr-o sectie de votare din judetul Gorj a fost luat de o ambulanta, duminica, si dus la spital dupa ce i s-a facut rau in timpul procesului electoral.

EXCLUSIV Presedintele PNL dintr-un sat iesean a batut mar un asistat social in apropierea unei sectii de votare

Un cetatean din comuna Gorban a fost batut cu bestialitate apropierea unei sectii de votare. Surse oficiale au precizat pentru Adevarul ca agresorul ar fi Constantin Lupei, presedintele PNL Gorban.

EXCLUSIV UPDATE Presedintele PNL dintr-un sat iesean a batut mar un asistat social in apropierea unei sectii de votare

Un cetatean din comuna Gorban a fost batut cu bestialitate in apropierea unei sectii de votare. Surse oficiale au precizat pentru Adevarul ca agresorul ar fi Constantin Lupei, presedintele PNL Gorban, fost consilier local.

Incidente electorale. Presedintele unei sectii de votare din Sectorul 6, acuzat ca a bagat mai multe buletine in urna

Un alegator a sesizat ca la sectia de votare 1. 207, deschisa la Scoala 168 din sectorul 6, mai multe buletine de vot au fost introduse in urna de presedintele sectiei de votare, potrivit unor surse din MAI.

Europarlamentare 2014. Incident electoral in Ialomita: presedintele unei sectii de votare a plecat acasa cu stampilele de vot

Incident electoral si in judetul Ialomita. S-a intamplat la Fetesti, acolo unde presedintele unei sectii de votare a plecat acasa cu stampilele de vot. El a sesizat disparitia acestora abia de dimineata cand a vrut sa deschida sectia. Cazul a intrat in atentia Biroului Electoral Judetean care face verificari in acest sens.

Bataie in fata unei sectii de votare din Alexandria. Presedintele TSD Teleorman l-a lovit cu piciorul pe un membru al PDL

Alegeri europarlamentare 2014, Teleorman. Presedintele Tineretului Social Democrat TSD) Claudiu Balaban, si un membru PDL, Vali Grigorescu, s-au batut, in aceasta dimineata, in fata sectiei de votare 14 din Alexandria. Conflictul a inceput in momentul in care Grigorescu a vrut sa-l pozeze pe Claudiu Balaban.

Incidente electorale in Dambovita si Teleroman. Votantii, carati cu masinile la urne. Membii unei sectii de votare s-au luat la bataie

In judetul Teleorman sunt informatii conform carora s-ar practica turismul electoral. La Ciuperceni, in Magurele, primarul le spune cetatenilor cu cine sa voteze.

Alegeri cu scantei? Pompierii controleaza cele 370 de sectii de votare din Vrancea

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Anghel Saligny al judetului Vrancea verifica daca sunt respectate conditiile de securitate la incendiu si sau protectie civila in spatiile unde vor fi amenajate sectiile de votare.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )