Libnet.ro
UNICEF

18:00

Mercuria investeste 50 milioane dolari in compania Amromco Energy

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mercuria investeste 50 milioane dolari in compania Amromco Energy

Mercuria, una dintre cele mai mari companii intergrate de energie si comert de marfuri din lume, investeste 50 de milioane de dolari in firma Amromco Energy, printr-un parteneriat incheiat cu fondul First Reserve, actionar majoritar al producatorului de gaze din Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Mercuria investeste 50 milioane dolari in compania Amromco Energy

Mercuria, compania integrata de energie si comert de marfuri, va investi 50 de milioane de dolari in Amromco Energy, firma producatoare de gaze din amonte, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

EFT vrea sa investeasca 50 milioane euro intr-o unitate de productie a energiei inRomania

Grupul elvetian Energy Financing Team EFT) vrea sa investeasca minimum 50 de milioane de euro, in Romania, intr-o hidrocentrala sau termocentrala pe carbune, dupa ce va infiinta un fond special pentru investitii in energie.

Sofia Vergara a purtat bijuterii in valoare de 7 milioane de dolari!

Actrita columbiana Sofia Vergara a plecat cu mana goala de la Emmy-uri, insa a reusit sa faca senzatie pe covorul rosu intr-o rochie din dantela rosie Vera Wang, accesorizata cu bijuterii in valoare de 7 milioane de dolari.

Comisia Rosia Montana: Rovana Plumb - Garantia RMGC in caz de accident ecologic este de 25 milioane dolari/ Monitorizarea activitatii RMGC in zona va fi facuta prin sistem online de catre angajatii operatorului cu monitorizarea statului roman

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat, marti, la audierile din Comisia speciala pentru Rosia Montana, ca ministerul a impus RMGC, in noul proiect, o garantie de mediu dubla, de 146 de milioane de dolari, care va acoperi reabilitarea minei la standarde de mediu. In ceea ce priveste garantia operatorului in caz de accident, ministrul Mediului a precizat ca aceasta este in valoare de 25 de milioane de dolari. La insistentele parlamentarilor PNL care au intrebat cine lucreaza in statiile de monitorizare a activitatii companiei in zona, Rovana Plumb a declarat ca angajatii companiei.

Seful Oracle a castigat 78,4 milioane dolari anul trecut, cu 18% mai putin

Directorul general al Oracle, Larry Ellison, a castigat 78,4 milioane de dolari in anul fiscal 2013 incheiat in luna mai, cu 18% sub nivelul din anul precedent, potrivit datelor depuse la comisia americana pentru bursa si valori mobiliare SEC),.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )