Libnet.ro
UNICEF

07:00

Mergea si Tecau aduc prima medalie din istoria tenisului romanesc la Jocurile Olimpice dupa victoria la Rio din semifinala

B1 B1,
Mergea si Tecau aduc prima medalie din istoria tenisului romanesc la Jocurile Olimpice dupa victoria la Rio din semifinala

Florin Mergea si Horia Tecau au asigurat o a doua medalie pentru Romania la Jocurile Olimpice de la Rio dupa ce au invins perechea Steve Johnson/Jack Sock si s-au calificat in finala competitiei,. continuă pe B1

RIO 2016. Mergea si Tecau, calificati in FINALA. aduc prima medalie OLIMPICA pentru tenisul romanesc

Florin Mergea si Horia Tecau vor aduce prima medalie olimpica din istoria tenisului romanesc, dupa ce s-au calificat in finala probei masculine de dublu la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, joi, gratie victoriei cu 6-3, 7-5 in semifinala cu americanii Steve Johnson/Jack Sock.

Prima medalie a Romaniei la JO? Mergea si Tecau joaca azi pentru calificarea in finala! Programul romanilor

Incepand cu ora 20. 00, Florin Mergea si Horia Tecau vor disputa partida din semifinalele turneului de dublu contra perechii americane Jack Sock - Steve Johnson.

Lichiditate modesta in prima saptamana din august

Pe piata futures de la Sibiu prima saptamana din august nu s-a evidentiat la capitolul lichiditate, sedintele incadrandu-se intr-o norma modesta de cateva zeci de contracte.

Tecau si Mergea pot obtine astazi prima medalie pentru Romania la Rio

In aceasta seara, Romania va avea emotii uriase la Jocurile Olimpice de Vara Rio 2016. Horia Tecau si Florin Mergea joaca semifinalele la tenis, proba de dublu si, daca vor castiga, au medaliile in buzunar.

JO de la Rio. Tenis: Perechea Mergea - Tecau s-a calificat in semifinalele probei masculine de dublu

Perechea alcatuita din tenismenii romani Florin Mergea si Horia Tecau s-a calificat, marti, in semifinalele probei masculine de dublu la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Cei doi i-au invins pe brazilienii Marcelo Melo si Bruno Soares, cu 6-4, 5-7, 6-2.

Prima medalie pentru Moldova la Rio: Sergiu Toma a adus bronzul, insa acesta merge in palmaresul Emiratelor Arabe

Judocanul din Republica Moldova Sergiu Toma a fost medaliat cu bronz marti, 9 august, la Jocurile Olimpice de la Rio in categoria de 81 kg. Medalia de bronz se va duce insa in palmaresul Emiratelor Arabe Unite, tara pentru care evolueaza din anul 2013.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )