Libnet.ro
UNICEF

23:00

Merkel anunta crearea unui fond de 500 de milioane euro pentru estul Ucrainei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Merkel anunta crearea unui fond de 500 de milioane euro pentru estul Ucrainei

Cancelarul german, Angela Merkel, si presedintele ucrainean, Petro Porosenko, au anuntat crearea, in curand, a unui fond special de 500 de milioane de euro pentru reconstruirea infrastructurii in regiunea Donbas, afectata de conflictul intre armata ucraineana si insurgentii prorusi, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Criza din Ucraina: Stadionul echipei Sahtior Donetsk, lovit de bombardamente/ Angela Merkel anunta crearea unui fond de 500 milioane euro pentru regiunea Donbas

Donbass Arena, stadionul echipei Sahtior Donetsk antrenata de Mircea Lucescu, a fost lovit de bombardamentele din estul Ucrainei, a anuntat clubul sambata, potrivit Reuters.

Germania anunta crearea unui fond special pentru reconstruirea infrastructurii in estul Ucrainei

Cancelarul german, Angela Merkel, si presedintele ucrainean, Petro Porosenko, au anuntat crearea, in curand, a unui fond special de 500 de milioane de euro pentru reconstruirea infrastructurii in regiunea Donbas,.

Angela Merkel vrea un fond de 500 mil. euro pentru estul Ucrainei

Cancelarul german, Angela Merkel, si presedintele ucrainean, Petro Porosenko, au anuntat crearea, in curand, a unui fond special de 500 de milioane de euro pentru reconstruirea infrastructurii in regiunea Donbas, afectata de conflictul intre armata.

Record de exporturi agricole in luna iulie: Afacerile au adus 500 milioane de euro in conturile exportatorilor

Companiile din comertul cu materii prime agricole au exportat 2,6 milioane de tone de cereale si seminte oleaginoase prin portul Constanta in luna iulie a acestui an. Este un nou record pentru ultimii 7 ani.

Operatiunile Raiffeisen Bank in Romania au adus actionarilor un profit net de 45 de milioane euro in primul semestru, cam cat creditele date firmelor lui Dan Voiculescu

Raiffeisen Bank a realizat un profit net de 45 milioane euro in primele sase luni ale lui 2014, fata de 60 milioane euro, cat inregistra in iunie 2013. Profitul estee cu ceva mai mult decat expunerea bancii pe firmele apartinand lui Dan Voiculescu 40 de milioane de euro). Valoarea totala a activelor Raiffeisen Bank a ajuns la 5,94 miliarde euro crestere cu 6%) fata de cele 5,59 miliarde euro cat erau la finele lui iunie 2013. Comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, volumul total al creditelor a crescut cu 6%, pana la 3,83 miliarde euro, iar o evolutie similara au inregistrat si depozitele +6%), ajungand la 4,3 miliarde euro. Raportul credite/depozite este in prezent de 89% constant fata de iunie 2013).

Noi extrageri la Loto.Premiul cel mare la Loto 6/49 este de peste 4,9 milioane euro

Duminica vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. Report de peste 4,91 milioane euro la Loto 6/49 si peste 3,26 milioane euro la Joker.

Numerele extrase la Loto.Premiul cel mare la Loto 6/49 este de peste 4,9 milioane euro

Duminica au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. Report de peste 4,91 milioane euro la Loto 6/49 si peste 3,26 milioane euro la Joker.

Raiffeisen Bank Romania - profit net de 45 de milioane euro in primul semestru din 2014

Raiffeisen Bank a realizat un profit net de 45 milioane euro in primele sase luni ale lui 2014, fata de 60 milioane euro, cat inregistra in iunie 2013, in conditiile in care primul semestru din anul trecut a fost influentat de o eliberare de pasive fiscale in valoare de 12 milioane euro, informeaza un comunicat al bancii.

Raiffeisen Bank Romania, profit net de 45 de milioane euro in primul semestru

Raiffeisen Bank a realizat un profit net de 45 milioane euro in primele sase luni ale lui 2014, fata de 60 milioane euro, cat inregistra in iunie 2013, arata un raport al bancii transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Reportul la Loto 6/49 pentru tragerea de duminica este de peste 4,91 milioane euro

Reportul la categoria Ide la Loto 6/49 depaseste 21,7 millioane de lei, echivalentul a peste 4,91 milioane euro, pentru tragerea de duminica, potrivit Loteriei Romane. De asemenea, reportul la Noroc a cumulat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )