Libnet.ro
UNICEF

01:05

Merkel: Tragedia aviatica din Alpii francezi ia o dimensiune total de neimaginat

Antena3 Antena3,
Merkel: Tragedia aviatica din Alpii francezi ia o dimensiune total de neimaginat

Cancelarul german Angela Merkel a declarat joi ca tragedia aviatica de marti din Alpii francezi in care a fost implicat un avion Airbus de tip A320 apartinand companiei germane Germanwings ia o dimensiune total. continuă pe Antena3

Tragedia aviatica din Alpii Francezi a indoliat intreaga Europa. Avionul s-a DEZINTEGRAT pur si simplu la contactul cu solul. Resturile se intind pe MII de metri

Tragedia in care a fost implicata aeronava Germanwings a indoliat intreaga Europa. Niciunul dintre cei 150 de oameni care se aflau la bordul avionului prabusit in Alpii francezi nu a supravietuit. Primele.

Anuntul facut de Lufthansa dupa tragedia aviatica din Alpii Francezi

Compania aviatica germana Lufthansa intentioneaza sa preia o parte din cursele filialei sale low-cost Germanwings, care a fost nevoita sa-si anuleze mai multe curse dupa accidentul aviatic de marti, din.

Anuntul facut de Lufthansa dupa tragedia aviatica din Alpii francezi

Compania aviatica germana Lufthansa intentioneaza sa preia o parte din cursele filialei sale low-cost Germanwings, care a fost nevoita sa-si anuleze mai multe curse dupa accidentul aviatic de marti, din.

Operatiunile de cautare din Alpii Francezi au fost reluate

Operatiunile de cautare au fost reluate miercuri dimineata, in zona muntoasa din Alpii francezi unde s-a prabusit marti avionul A320 al companiei Germanwings, pe o temperatura aflata la limita inghetului si.

Doi cantareti de opera au murit in accidentul aviatic din Alpii Francezi

Doi cantareti de opera, Oleg Bryjak si Maria Radner, sunt printre cei care au murit, marti, in accidentul aviatic din Alpii Francezi, potrivit The Guardian. Bryjak si Radner se aflau la bordul avionului, dupa ce au avut un concert in Barcelona. Artistii au cantat in spectacolul Siegfired al lui Richard Wagner, pe scena Gran Teatre del Liceu.

VIDEO Prima declaratie a mamei fotbalistului care a evitat tragedia aviatica din Alpi: A avut noroc sau poate o premonitie

Alin Vigariu, in varsta de 34 de ani, fost fotbalist la Unievrsitatea Craiova, si-a schimbat in ultimul moment biletul de avior, iar astfel a reusit sa evite tragedia aviatica din Alpi.

Interventia de recuperare a pasagerilor decedati in tragedia aviatica din Franta, ingreunata de prezenta lupilor in zona

Activitatile de recuperare a pasagerilor decedati in accidentul aviatic din sud-estul Frantei este ingreunata de prezenta a numerosi lupi in zona, afirma publicatia italiana La Repubblica, citata de.

Lufthansa, despre tragedia aviatica din Franta: in acest stadiu, consideram ca este vorba de un accident. Orice alta ipoteza ar fi o speculatie

Reprezentantii Lufthansa sustin ca in acest stadiu prabusirea avionului Airbus de tip A320, avand la bord 150 de persoane, este considerata un accident si orice alta teorie ar fi o speculatie, informeaza.

Operatiunile de cautare, reluate dupa prabusirea avionului Germanwings in Alpii Francezi

Elicopterele si-au reluat miercuri dimineata operatiunile de cautare in zona muntoasa din Alpii francezi unde s-a prabusit marti avionul A320 al companiei Germanwings, care a provocat moartea tuturor celor 150 de persoane aflate la bord, potrivit Mediafax.

Avion prabusit in Franta. Operatiunile de cautare au fost reluate in Alpii francezi. Pana la acest moment nu au fost identificati romani la bordul avionului

Elicopterele si-au reluat miercuri dimineata operatiunile de cautare in zona muntoasa din Alpii francezi unde s-a prabusit marti avionul A320 al companiei Germanwings, provocand moartea tuturor celor 150 de persoane aflate la bord, relateaza Associated Press. O cutie neagra a fost recuperata de la fata locului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )