Libnet.ro
UNICEF

07:30

Mesaj de Paste catre politicienii din fruntea tarii

Hotnews Hotnews,
 Mesaj de Paste catre politicienii din fruntea tarii

E clar ca Romania e o tara in care cei mai inalti demnitari sunt fie mafioti, fie bolnavi, fie posedati de diavol. Au tinut sa ne-o spuna chiar ei, in public, in ultimele 24 de ore. Si, cu toate acestea, sunt optimist. continuă pe Hotnews

Un prim batalion al Garzii Nationale a Ucrainei a fost trimis pe frontul din estul tarii

Un prim batalion din cadrul Garzii Nationale a Ucrainei a fost trimis pe frontul din estul tarii, a anuntat, marti, secretarul Consiliului pentru Securitate Nationala si Aparare, Andrei Parubii,.

Morariu explica de ce a demisionat din fruntea COSR

Octavian Morariu a explicat, marti, intr-o conferinta de presa care au fost motivele care l-au determinat sa demisioneze din functia de presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman.

Octavian Morariu a demisionat din fruntea Comitetului Olimpic Roman

Octavian Morariu a demisionat din functia de presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman COSR), dupa ce s-a aflat la conducere vreme de zece ani, dar ramane membru in Comitetul Olimpic International CIO), cel mai inalt for mondial al sportului, unde a fost ales in 2013, potrivit surselor din presa.

Trupele ucrainene au luat cu asalt doua orase din estul tarii si au recuperat un aerodrom din mainile militiilor pro-ruse

Trupele militare ucrainene au luat cu asalt un aerodrom din Kramatorsk, in estul tarii, sustin activistii pro-rusi, citati de RIA Novosti. Trupele ucrainene s-au apropiat de aerodromul militar la bordul unor.

BCR elimina comisionul OUR garantat pentru platile in valuta catre banci din Erste

Banca Comerciala Romana BCR) a eliminat, recent, comisionul OUR garantat care se aplica pentru operatiunile de plati indiferent de valuta, initiate catre beneficiari ce detin conturi in banci din cadrul Erste Bank Group, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )