Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ce mesaj le transmite Ponta romanilor de Ziua Nationala

România Liberă România Liberă,
Ce mesaj le transmite Ponta romanilor de Ziua Nationala

Premierul Victor Ponta le transmite romanilor sa fie increzatori de Ziua Nationala, pentru ca Romania se afla pe un drum bun, al cresterii economice si al refacerii echilibrelor sociale, al modernizarii si eficientizarii serviciilor publice, al consolidarii institutionale si al reafirmarii mandriei si valorilor autentice, conform unui comunicat al Guvernului, remis redactiei. continuă pe România Liberă

Mesajul lui Dmitri Medvedev pentru romani, de Ziua Nationala. Premierul rus le ureaza romanilor pace si prosperitate

Premierul rus, Dmitri Medvedev, a transmis, luni, un mesaj premierului Victor Ponta cu ocazia Zilei Nationale, in care ureaza romanilor pace si prosperitate si isi exprima convingerea ca o consolidare a interactiunii practice in diverse domenii corespunde intereselor Romaniei si Rusiei.

Victor Ponta, de Ziua Nationala: Indiferent de varsta, de statut social, de etnie sau de credinta, suntem cu totii romani. Romania se afla pe un drum bun

Romania se afla pe un drum bun, romanii au motive sa fie increzatori, dar este nevoie de stabilitate si lideri politici responsabili, iar greselile trecutului nu trebuie repetate, a afirmat premierul Victor.

Marica, mesaj de ziua nationala pentru Simona Halep. Vezi ce i-a scris!

Ciprian Marica i-a transmis un mesaj Simonei Halep de ziua nationala. Nu l-a uitat nici pe presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis. Cei doi au avut parte si de un cadou virtual de la capitanul nationalei de fotbal.

VIDEO FOTOGALERIE Parada militara de Ziua Nationala a Romaniei s-a incheiat. Din cauza vremii nefavorabile, aeronavele au ramas la sol

Parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei s-a desfasurat luni in Piata Constitutiei din Capitala. La festivitati au luat parte presedintele in functie Traian Basescu si premierul Victor Ponta. Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, secventa de defilare aeriana a fost anulata, aeronavele ramanand la sol. Amintim ca parada urma sa fie deschisa de evolutia, cu drapelul national, a unui elicopter MI-17, apartinand Ministerului Afacerilor Interne. La parada din acest an participat peste 2. 700 de militari, cu 280 de mijloace tehnice, din MApN, MAI, SRI si SPP, inclusiv detasamente de militari din Franta, Polonia, Republica Moldova, Turcia si Statele Unite ale Americii.

FOTO. Traian Basescu catre Liviu Dragnea: ,,Veti fi dat afara din PSD pentru aceasta poza pe care am facut-o impreuna. Cei doi au plecat impreuna de la receptia de Ziua Nationala

Liviu Dragnea, vicepremier in cabinetul lui Victor Ponta, a fost prezent, luni, la receptia de la Palatul Cotroceni, de Ziua Nationala. El l-a asteptat pe presedintele Basescu, in timp ce acesta se fotografia cu invitatii, iar la finalul evenimentului a facut o poza cu seful statului, cei doi retragandu-se, impreuna, din Sala Unirii .

John Kerry, mesaj de Ziua Nationala a Romaniei: Salutam toti acei lideri care continua sa apere drepturile fundamentale si sa intareasca democratia, statul de drept si diversitatea nationala

Secretarul de Stat american, John Kerry, a transmis un mesaj cu ocazia Ziua Nationala a Romaniei, in care aduce un omagiu liderilor vizionari care, in urma cu 96 de ani, au creat o democratie ce a garantat egalitate pentru toate nationalitatile si religiile si a protejat libertatea presei, libertatea de asociere si libertatea de exprimare si saluta toti acei lideri care continua sa apere drepturile fundamentale si sa intareasca democratia, statul de drept si diversitatea nationala.

Manifestari de Ziua Nationala a Romaniei la Barlad

Autoritatile locale vor marca ziua de 2 decembrie, ziua nationala a romanilor, cu o serie de activitati. in acest an, municipalitatea nu mai imparte fasole cu ciolan ori sarmalute.

Baia Mare sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei

Baia Mare sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei. Primele manifestari dedicate acestei zile a tuturor romanilor vor avea loc la intrarea in Parcul Municipal, pe platoul din fata Monumentului Ostasului Roman.

FOTO Baia Mare sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei. Copii cu steaguri in mana la Monumentul Ostasului Roman

Baia Mare sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei. Primele manifestari dedicate acestei zile a tuturor romanilor vor avea loc la intrarea in Parcul Municipal, pe platoul din fata Monumentului Ostasului Roman.

Top On The Move: Companiile care si-au promovat angajatii inainte de Ziua Nationala

Mai multi romani au primit probail cel mai frumos cadou pentru cariera lor: o promovare inainte de Ziua Nationala a Romaniei. Wall-Street. ro iti prezinta companiile care si-au rasplatit angajatii inainte de ziua lor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )