Libnet.ro
UNICEF

20:00

MESAJE DE PASTE. Mesajul presedintelui Klaus Iohannis pentru romani

Antena3 Antena3,
MESAJE DE PASTE. Mesajul presedintelui Klaus Iohannis pentru romani

Presedintele Klaus Iohannis a transmis romanilor urari de Paste. Sarbatorile pascale sa va aduca bucurii, liniste si pace sufleteasca, pe. continuă pe Antena3

VIDEO. Mesajul presedintelui Klaus Iohannis de Paste: Sa avem cu totii sufletul plin de speranta si lumina

Mesajul presedintelui Klaus Johannis catre romani .

MESAJE DE PASTE. Mesajul lui Liviu Dragnea pentru romani

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis urari de Paste romanilor. Va doresc un Paste linistit!, a scris Liviu Dragnea pe pagina sa de Facebook.

Exercitiu de alarmare. Mesajul lui Raed Arafat pentru romani

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, recomanda populatiei sa urmareasca informarile ISU si DSU referitoare la exercitiul ce va avea loc saptamana viitoare, la nivel.

MESAJE DE PASTE. Mesajul Papei inaintea Pastelui: Violenta nu este leacul pentru lumea noastra greu incercata

Mesajul Papei inaintea Pastelui. Papa Francisc a facut un nou apel la pacea mondiala, joi, intr-un interviu publicat cu doar cateva ore inainte ca suveranul pontif sa.

MESAJE DE PASTE. Mesajul Patriarhului Daniel de Paste 2017

Iubirea milostiva si smerita a lui Hristos pentru oameni este mai tare decat pacatul, decat moartea si decat iadul, ca forme de existenta egoista, insingurata si nefericita, afirma.

Klaus Iohannis a semnat decizia cu trei zile inainte de Paste. Un nou ministru e urmarit penal

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, cererea de urmarire penala in cazul lui Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicatiilor, informeaza Administratia Prezidentiala. Fostul ministru al.

MESAJE DE PASTE. Cele mai frumoase urari pentru cei dragi

Daca nu sunteti inspirat pentru urarile de Paste pentru cei dragi, iata o serie cu cele mai frumoase urari, felicitari si sms-uri prin care sa le spuneti celor dragi. Iisus a fost un crin.

Klaus Iohannis, unda verde pentru urmarirea penala a fostului ministru Gabriel Sandu, in dosarul Microsoft 3. Procurorii anticoruptie il acuza de abuz in serviciu

Presedintele Klaus Iohannis a transmis joi Ministrului Justitiei cererea de urmarire penala in dosarul Microsoft 3 a lui Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicatiilor, pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, transmite Administratia Prezidentiala. Iohannis a dat curs astfel solicitarii DNA-via Parchetul General.

Klaus Iohannis a semnat pentru urmarirea penala a fostului ministru Gabriel Sandu

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, cererea de urmarire penala in cazul lui Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicatiilor, informeaza Administratia Prezidentiala. Fostul ministru al.

Klaus Iohannis sarbatoreste Pastele la Sibiu. Seful statului va merge la slujba de inviere la Biserica Romano-Catolica

Presedintele Klaus Iohannis sarbatoreste anul acesta Pastele la Sibiu, seful statului urmand sa mearga la slujba de inviere la Biserica Romano-Catolica Sf. Treime din municipiu. Cel mai probabil, seful statului va merge impreuna cu sotia sa, Carmen Iohannis, scrie news. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )