Libnet.ro
UNICEF

20:00

Mesajele oficialilor de la Bucuresti pentru cei care poarta numele Sfintilor Constantin si Elena: Bucurie si sanatate. La multi ani!

B1 B1,
Mesajele oficialilor de la Bucuresti pentru cei care poarta numele Sfintilor Constantin si Elena: Bucurie si sanatate. La multi ani!

Cu ocazia sarbatoririi Sfintilor imparati Constantin si mama sa Elena, primii doi oameni in stat au transmis cate un mesaj celor ce isi serbeaza onomastica. Astazi ii sarbatorim pe cei care poarta. continuă pe B1

Simona Halep, comparata cu o bomba sexy din tenisul mondial: E o adevarata incantare pentru cei care o privesc

Simona Halep este favorita numarul 3 la Roland Garros, turneu care se va desfasura la Paris intre 24 mai si 7 iunie.

Asociatia Romana a Carnii vrea amnistie fiscala si pentru cei diurnele platite de companiile din industrie

Asociatia Romana a Carnii solicita aplicarea proiectului de Lege privind anularea unor obligatii fiscale si pentru companiile din industria de prelucrare a carnii care trimit muncitori calificati macelari) in.

Striblea: Cei care doresc ca armata sa redevina obligatorie, sa decida doar pentru viata lor. De ce oare isi doreste cineva pentru sine sau pentru copiii sai sa piarda un an de viata?

In conditiile in care situatia politica si militara este din ce in ce mai tensionata in regiune, 58% dintre romani ar vrea ca armata sa redevina obligatorie. in acest context, jurnalistul Catalin.

Terapie revolutionara pentru persoanele care sufera de fibroza chistica

O terapie revolutionara are potentialul de a ameliora considerabil calitatea vietii pentru pacientii diagnosticati cu fibroza chistica, relateaza bbc. com. Persoanele diagnosticate cu aceasta boala mor ades.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )