Libnet.ro
UNICEF

12:30

Mesajul de campanie al lui Klaus Iohannis, arborat la 4884 metri, alaturi de drapelul Romaniei (FOTO)

B1 B1,
Mesajul de campanie al lui Klaus Iohannis, arborat la 4884 metri, alaturi de drapelul Romaniei (FOTO)

Presedintele ales al romanilor, Klaus Iohannis are o cota imensa de popularitate. Astfel, mesajul sau de campanie,Romania lucrului bine facut a fost preluat de doi sustinatori si dus tocmai in varful. continuă pe B1

Corneliu Vadim Tudor, pamflet despre Klaus Iohannis si Diaspora: Capsuna Voda

Corneliu Vadim Tudor a publicat pe pagina sa personala de Facebook un pamflet despre presedintele ales Klaus Iohannis si despre romanii din Diaspora. incetati cu jignirea diasporei, a fost mesajul transmis de.

Klaus Iohannis: Tatiana Niculescu Bran va fi purtatorul meu de cuvant. Lista completa a echipei, saptamana viitoare

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a confirmat, intr-o postare pe contul sau de Facebook, ca Tatiana Niculescu Bran va fi purtatorul sau de cuvant incepand cu data de 21 decembrie. Totodata, Iohannis a.

Tatiana Niculescu Bran anunta ca va fi purtatoarea de cuvant a lui Klaus Iohannis. Cine este viitoarea sefa a comunicarii la Cotroceni

Scriitoarea si jurnalista Tatiana Niculescu Bran a anuntat, pe Facebook, ca a acceptat propunerea lui Klaus Iohannis de a fi purtatoarea sa de cuvant. Presedintele ales al Romaniei, dl. Klaus Iohannis, mi-a propus sa-i fiu purtator de cuvant si consilier de comunicare. Sunt onorata ca s-a gandit la mine. Las deoparte cartea pe care ma apucasem s-o scriu, si devin, asadar, din purtatoare de cuvinte, purtatoare de cuvant, a scris luni dimineata jurnalista pe Facebook. Niculescu Bran este autoarea romanului non-fictional Spovedanie la Tanacu, care a inspirat filmul Dupa dealuri al lui Cristian Mungiu. Citeste aici un interviu acordat de Tatiana Niculescu Bran pentru HotNews. ro in 2012, despre cartea sa.

Klaus Iohannis: Actiunile DNA trebuie continuate

Presedintele ales Klaus Iohannis spune ca actiunile DNA din ultimele saptamani sunt un lucru binevenit si care trebuie continuat. intr-un interviu acordat televiziunii germane Deutsche Welle, Iohannis a vorbit de.

Klaus Iohannis vrea ca invatamantul din Romania sa devina la fel de performant ca cel din Germania

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, vrea ca sistemul de educatie din tara noastra sa ajunga la fel de performant ca si cel din Germania. intr-un interviu pentru Deutsche Welle, Klaus Iohannis a vorbit.

Geoana cere un proiect de consens national. Ce rol ar avea Klaus Iohannis

Senatorul Mircea Geoana, proaspat exclus din PSD, vorbeste despre un Proiect National, centrat in jurul presedintelui Klaus Iohannis. Totodata, Geoana face un apel la liderii politici sa aiba mai mult curaj politic si, in acelasi timp, sa inceteze cu vrajba nationala.

Klaus Iohannis si-a ales purtator de cuvant: Sunt onorata ca s-a gandit la mine! Devin, asadar, din purtatoare de cuvinte, purtatoare de cuvant

Presedintele ales, Klaus Iohannis, precizeaza, intr-o postare pe Facebook, ca Tatiana Niculescu Bran va fi purtatorul sau de cuvant incepand cu data de 21 decembrie si ca lista integrala a echipei care il va.

Klaus Iohannis: Tatiana Niculescu Bran va fi purtatorul meu de cuvant. Lista integrala a echipei, anuntata saptamana viitoare

Presedintele ales Klaus Iohannis a confirmat luni seara, intr-o postare pe Facebook, ca Tatiana Niculescu Bran va fi purtatorul sau de cuvant incepand cu data de 21 decembrie si a anuntat ca lista integrala a echipei care il va insoti la Cotroceni va fi data publicitatii saptamana viitoare.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Constitutiei: Procesul de revizuire a Constitutiei trebuie desavarsit in perioada urmatoare

Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Constitutiei in care afirma ca revizuirea Constitutiei Romaniei trebuie realizata in perioada urmatoare si sustine ca exista texte care au permis interpretari fortate.

Scriitoarea Tatiana Niculescu Bran anunta ca va fi purtatoarea de cuvant a lui Klaus Iohannis. Sunt onorata ca s-a gandit la mine

Tatiana Niculescu Bran, scriitoare si fost jurnalist la BBC, scrie pe contul de Facebook ca presedintele ales, Klaus Iohannis, i-a propus sa-i fie purtator de cuvant si consilier de comunicare la Palatul.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2874 seconds )