Libnet.ro
UNICEF

10:00

Mesajul emotionant al lui Darren Cahill pentru toti romanii si promisiunea pe care australianul le-o face acestora

Adevărul Adevărul,
Mesajul emotionant al lui Darren Cahill pentru toti romanii si promisiunea pe care australianul le-o face acestora

Darren Cahill, antrenorul australian al Simonei Halep, a trait si el cu amaraciune finala de la Roland Garros pierduta de jucatoarea noastra in fata letonei Jelena Ostapenko. continuă pe Adevărul

Veste buna pentru toti romanii! Ce se intampla cu telefoanele dupa 15 iunie

Incepand cu data de 15 iunie 2017, cetatenii din intreaga Uniune Europeana isi vor putea folosi dispozitivele mobile in timpul calatoriilor lor pe teritoriul Uniunii Europene, la.

Darren Cahill: Simona are multe motive sa fie mandra. Am incredere deplina ca va castiga un trofeu de Grand Slam

Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, a declarat ca romanca poate fi mandra de ce a realizat in ultima perioada, precizand ca a avut un sezon minunat pe zgura. Australianul este increzator ca Simona va castiga un trofeu de Grand Slam, insa va trebui sa munceasca mult in continuare, sa revina mai puternica dupa infrangerea din finala de la Roland Garros si sa isi dea alta sansa. Infrangerea din finala va fi greu de digerat, dar cred ca Simona isi va reveni si va fi apoi o jucatoare mai buna, a spus Darren Cahill.

Darren Cahill explica infrangerea Simonei Halep si dezvaluie ceva tulburator despre jucatoarea noastra

Simona Halep a pierdut finala de la Roland Garros, fiind invinsa de Jelena Ostapenko. Antrenorul romancei, Darren Cahill, a facut o analiza a meciului si a vorbit despre ce urmeaza pentru Simona dupa acest turneu.

Darren Cahill, mandru de atitudinea Simonei Halep dupa finala French Open

Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, i-a transmis, luni, un mesaj incurajator elevei salei, in care ii spune ca, din tot cea a realizat in doua luni, titlu la Madrid si finale la Roma si Roland Garros, este cel mai mandru de atitudinea ei dupa infrangerea din ultimul act al French Open, potrivit news. ro.

Darren Cahill, prima reactie dupa finala pierduta de Simona Halep

Antrenorul australian Darren Cahill a reactionat dupa ce Simona Halep a pierdut, sambata, finala turneului de la Roland Garros in fata tinerei revelatii Jelena Ostapenko.

Darren Cahill, prima reactie dupa esecul Simonei Halep la Roland Garros: Vor urma zile grele!

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a oferit primele declaratii dupa ce eleva sa a pierdut finala de la Roland Garros in fata Jelenei Ostapenko, scor 6-4, 4-6, 3-6. Din perspectiva noastra,.

Fructul periculos din magazine. Ce otrava ascund citricele pe care le consuma toti romanii

Fructele cumparate din supermarket pot fi adevarate bombe pentru organism. Este vorba despre lamai, citrice in cazul carora unele gospodine folosesc si coaja rasa pentru prajituri. O fotografie.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )