Libnet.ro
UNICEF

10:30

Mesajul lui David Cameron catre Iohannis, de Ziua Internationala Anticoruptie: Marea Britanie va sustine in combaterea coruptiei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mesajul lui David Cameron catre Iohannis, de Ziua Internationala Anticoruptie: Marea Britanie va sustine in combaterea coruptiei

Premierul Marii Britanii, David Cameron, i-a transmis presedintelui ales, Klaus Iohannis, in mesajul trimis in urma castigarii alegerilor, ca Marea Britanie il va sustine in lupta impotriva coruptiei, cresterea responsabilitatii si imbunatatirea. continuă pe Wall-Street Ro

David Cameron, catre Klaus Iohannis: Marea Britanie este gata sa va sustina in combaterea coruptiei

Premierul David Cameron i-a transmis, presedintelui ales, Klaus Iohannis, in mesajul de felicitare, ca Marea Britanie este gata sa-l sustina in combaterea coruptiei, cresterea responsabilitatii si.

David Cameron, catre Klaus Iohannis: Marea Britanie este pregatita sa va sustina in combaterea coruptiei

Premierul britanic David Cameron i-a transmis presedintelui ales Klaus Iohannis ca Marea Britanie este pregatita sa il sustina in combaterea coruptiei, cresterea responsabilitatii si imbunatatirea.

FOTO. David Cameron, scrisoare de felicitare pentru Klaus Iohannis: Marea Britanie este gata sa va sustina in combaterea coruptiei

Premierul David Cameron i-a transmis, presedintelui ales, Klaus Iohannis, in mesajul de felicitare, ca Marea Britanie este gata sa-l sustina in combaterea coruptiei, cresterea responsabilitatii si imbunatatirea transparentei, precizand, totodata, ca asteapta cu interes o colaborare in cadrul UE.

Predoiu, de Ziua Internationala Anticoruptie: Mutarile lui Iohannis vor fi cruciale pentru democratie

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a transmis, marti, de Ziua Internationala Anticoruptie, ca pentru continuarea politicilor anticoruptie guvernul corupt neocomunist Ponta-PSDtrebuie inlocuit, iar mutarile Presedintelui Iohannis din urmatoarele trei luni vor fi cruciale pentru democratie.

Ziua Internationala Anticoruptie, sarbatorita marti prin interactiune directa cu cetatenii

Directia Generala Anticoruptie prin Serviciul Judetean Anticoruptie Mehedinti organizeaza astazi, 9 decembrie, de Ziua Internationala Anticoruptie, o actiune de informare cu privire la infractiunile de coruptie la Grupul Scolar Industrial Tudor Vladimirescu.

Ziua internationala a aviatiei civile

Pe 7 decembrie se sarbatoreste ziua internationala a aviatiei civile.

Parlamentul asteapta o scrisoare de la Basescu, privind depunerea juramantului de catre Iohannis

Vicepresedintele Senatului, Ioan Chelaru, a declarat marti ca se asteapta o scrisoare din partea presedintelui Traian Basescu cu privire la momentul depunerii juramantului de catre noul presedinte ales, Klaus.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )