Libnet.ro
UNICEF

09:45

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru presedintele ales al SUA, Joe Biden

Antena3 Antena3,
Mesajul lui Klaus Iohannis pentru presedintele ales al SUA, Joe Biden

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis un mesaj de felicitare, luni, presedintelui ales al Statelor Unite ale Americii, Jeo Biden, in care ii spune tara noastra ramane ferm angajata sa continue promovarea obiectivelor noastre comune de securitate strategica, aparare si economice. continuă pe Antena3

Presedintele ales al SUA, Joe Biden, anunta un grup operational pentru gestionarea pandemiei de Covid-19

Joe Biden, presedintele ales al Statelor Unite, a anuntat luni crearea unui grup operational format din experti medicali ce va fi insarcinat cu dezvoltarea unui plan pentru limitarea raspandirii noului coronavirus, relateaza agentia DPA, preluata de Agerpres.

Mesajul lui Klaus Iohannis catre Joe Biden, noul presedinte al SUA

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis i-a transmis, luni, un mesaj de felicitare presedintelui ales al SUA, Joe Biden, in care-i multumeste acestuia pentru contributia adusa parteneriatului strategic dintre Romania si SUA in perioada in care Biden a fost vicepresedinte SUA. Astept cu interes sa lucram impreuna, a mai afirmat Iohannis.

Klaus Iohannis, mesaj de felicitare pentru Joe Biden, al 46-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii

Klaus Iohannis i-a transmis, simbata seara, un mesaj de felicitare noului presedinte ales al Statelor Unite ale Americii, Joe Biden. Potrivit noilor proiectii, realizate de CNN si Reuters, Joseph Biden are 273 de voturi in Colegiul electoral federal, in timp ce Donald Trump, presedintele in functie al SUA, are 214.

Alegeri SUA 2020. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, il felicita pentru victorie pe Joe Biden

Presedintele Klaus Iohannis l-a felicitat pe Joe Biden, candidatul democrat pentru Casa Alba, pe care proiectiile il dau drept castigator al alegerilor prezidentiale din SUA.

Klaus Iohannis il felicita pe Joe Biden: imi amintesc cu deosebita placere de sprijinul personal pe care l-ati acordat in mod constant tarii mele. Romania e ferm alaturi de SUA

Presedintele Klaus Iohannis l-a felicitat pe democratul Joe Biden pentru victoria in alegerile prezidentiale din Statele Unite. Biden va deveni al 46-lea locatar de la Casa Alba, iar democrata Kamala Harris, prima fe.

Klaus Iohannis l-a felicitat pe Joe Biden. Ce i-a transmis presedintele Romaniei

Klaus Iohannis i-a transmis un mesaj de felicitare lui Joe Biden, ales de americani sa fie presedint.

Prima zi de campanie. Klaus Iohannis, in vizita in Maramures. Seful statului participa la prezentarea planului investitional al Regiunii Nord-Vest

Presedintele Klaus Iohannis merge, in prima zi de campanie electorala, sa participe la doua evenimente din Maramures, acolo unde la sefia Consiliului Judetean a fost ales un politician liberal.

VIDEO Klaus Iohannis: Asteptam primele rezultate ale masurilor de restrictii peste doua - trei saptamani

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca primele rezultate ale noilor restrictii anuntate in urma cu o zi de autoritati pentru a incetini avansul pandemiei Covid-19 sunt asteptate peste doua-trei saptamani. Seful statului, care a efectuat o vizita in judetul Maramures, si-a exprimat speranta ca aceste masuri sunt destul de ferme pentru a putea evita un lockdown dupa alegerile din 6 decembrie. Presedintele Klaus Iohannis sustine joi declaratii de presa, de la ora 15:30, dupa ce a participat in judetul Maramures la prezentarea planului investitional pe Regiunea de Nord-Vest.

Presedintele Klaus Iohannis: La temelia oricarei societati sanatoase, in construirea unui viitor pentru toti, stau respectul fata de trecut si fata de personalitatile vizionare care l-au marcat si pretuirea valorilor care ne definesc (VIDEO)

UPDATE, 6 noiembrie, ora 13. 20 Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o alocutiune, la Maramures, unde a participat laredeschiderea muzeului Casa memoriala Gheorghe Pop de Basesti, dar si la.

Alegeri SUA 2020. Presedintele ales, Joe Biden, se va adresa natiunii, peste cateva ore, din fieful sau din Wilmington

Presedintele ales al SUA, Joe Biden, se va adresa natiunii sambata la ora locala 20:00 03:00 ora Romaniei) din fieful sau din Wilmington, statul Delaware, dupa victoria anuntata de mass media americane, transmite AFP.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )