Libnet.ro
UNICEF

22:00

Mesajul lui Marica de Ziua Nationala: Sa nu uitati, domnule Iohannis, cate sperante si-au facut romanii!

Adevărul Adevărul,
Mesajul lui Marica de Ziua Nationala: Sa nu uitati, domnule Iohannis, cate sperante si-au facut romanii!

Atacantul echipei nationale a Romaniei, Ciprian Marica, a facut doua cadouri cu ocazia zilei de 1 Decembrie, pentru Simona Halep si pentru Klaus Iohannis. continuă pe Adevărul

Marica, mesaj de ziua nationala pentru Simona Halep. Vezi ce i-a scris!

Ciprian Marica i-a transmis un mesaj Simonei Halep de ziua nationala. Nu l-a uitat nici pe presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis. Cei doi au avut parte si de un cadou virtual de la capitanul nationalei de fotbal.

Mesajul liceenilor pentru barladeni de Ziua Nationala a Romaniei: De 1 decembrie zambim

Un grup de liceeni din Barlad au intampinat trecatorii cu zambete si cu steagul national al romanilor. Adolescentii au dorit sa le aminteasca concetatenilor importanta zilei de 1 Decembrie.

Top On The Move: Companiile care si-au promovat angajatii inainte de Ziua Nationala

Mai multi romani au primit probail cel mai frumos cadou pentru cariera lor: o promovare inainte de Ziua Nationala a Romaniei. Wall-Street. ro iti prezinta companiile care si-au rasplatit angajatii inainte de ziua lor.

Romanii sarbatoresc Ziua Nationala. Vezi imagini de la parada militara de 1 Decembrie din Bucuresti

La multi ani, romani! La multi ani, Romania! 1 decembrie este ziua noastra, a tuturor, oriunde ne-am afla. Se implinesc astazi 96 de la marea Unire. A fost o parada impresionanta de Ziua Nationala in centrul.

Manifestari de Ziua Nationala a Romaniei la Barlad

Autoritatile locale vor marca ziua de 2 decembrie, ziua nationala a romanilor, cu o serie de activitati. in acest an, municipalitatea nu mai imparte fasole cu ciolan ori sarmalute.

John Kerry, mesaj de Ziua Nationala a Romaniei: Salutam toti acei lideri care continua sa apere drepturile fundamentale si sa intareasca democratia, statul de drept si diversitatea nationala

Secretarul de Stat american, John Kerry, a transmis un mesaj cu ocazia Ziua Nationala a Romaniei, in care aduce un omagiu liderilor vizionari care, in urma cu 96 de ani, au creat o democratie ce a garantat egalitate pentru toate nationalitatile si religiile si a protejat libertatea presei, libertatea de asociere si libertatea de exprimare si saluta toti acei lideri care continua sa apere drepturile fundamentale si sa intareasca democratia, statul de drept si diversitatea nationala.

20.000 de angajati ai MAI, avansati in grad de Ziua Nationala a Romaniei

Ministerul Afacerilor Interne MAI) le face un cadou profesional angajatilor sai de Ziua Nationala a Romaniei. Aproape 20. 000 de persoane, din care 3. 800 de ofiteri, vor avansate in grad de ziua lor, anunta institutia condusa de vicepremierul Gabriel.

Reportaj Mediafax: Presedintele Traian Basescu, ultima receptie de Ziua Nationala - emotii, sampanie si fotografii

Presedintele Traian Basescu a fost, luni, pentru ultima data gazda receptiei de Ziua Nationala organizata la Palatul Cotroceni, seful statului profitand de prilej pentru a se saluta si a se fotografia cu cativa dintre cei aproximativ 2. 000 de invitati care au fost prezenti la eveniment, potrivit Mediafax. Presedintele Traian Basescu a sosit in sala de receptie insotit de Maria Basescu, sotia sa, cei doi purtand cocarde tricolore in piept.

Traian Basescu si Liviu Dragnea s-au retras impreuna de la receptia de Ziua Nationala

Vicepremierul Liviu Dragnea, prezent, luni, la receptia de la Palatul Cotroceni, de Ziua Nationala, l-a asteptat pe presedintele Basescu, in timp ce acesta se fotografia cu invitatii, iar la finalul evenimentului a facut o poza cu seful statului, cei doi retragandu-se, impreuna, din Sala Unirii.

FOTO. Traian Basescu catre Liviu Dragnea: ,,Veti fi dat afara din PSD pentru aceasta poza pe care am facut-o impreuna. Cei doi au plecat impreuna de la receptia de Ziua Nationala

Liviu Dragnea, vicepremier in cabinetul lui Victor Ponta, a fost prezent, luni, la receptia de la Palatul Cotroceni, de Ziua Nationala. El l-a asteptat pe presedintele Basescu, in timp ce acesta se fotografia cu invitatii, iar la finalul evenimentului a facut o poza cu seful statului, cei doi retragandu-se, impreuna, din Sala Unirii .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )