Libnet.ro
UNICEF

20:30

Messi a devenit tata pentru prima oara: Sunt cel mai fericit barbat din lume

Online Sport Online Sport,
Messi a devenit tata pentru prima oara: Sunt cel mai fericit barbat din lume

Internationalul argentinian Lionel Messi a devenit tata pentru prima oara, dupa ce iubita sa Antonella a nascut un baietel, care va purta numele de Thiago. continuă pe Online Sport

S-a nascut noul Messi: Vedeta Barcelonei a devenit tata pentru prima data

Fotbalistul Lionel Messi a devenit tata pentru prima data. Nasterea fiului sau, Thiago Messi Roccuzzo, a avut la o clinica apropiata de stadionul Camp Nou, iar argentinianul si-a luat o zi libera pentru.

Starul ,,Beverly Hills 90210, Ian Ziering, tata pentru a doua oara

Ian Ziering, starul ,,Beverly Hills 90210 va deveni tatic pentru a doua oara. Sotia lui este insarcinata si va aduce pe lume un copil in primavara anului viitor Continue reading .

Tocmai ai devenit tata si descoperi ca viata alaturi de un copil nu este asa cum ti-ai imaginat? Sfaturi care te ajuta sa gestionezi stresul

Faptul ca ai devenit tata iti poate aduce bucurie, dar si stres, poate fi o experienta interesanta, dar coplesitoare. Cu toate acestea, te poti pregati pentru provocarile paternitatii daca recunosti sursele de stres, te informezi inainte si ramai implicat dupa nasterea copilului.

Horia Brenciu a devenit pentru prima data tatic: Iubita sa a nascut o fetita

Cantaretul Horia Brenciu a devenit oficial tata. Iubita sa, Alice Dumitrescu, a nascut joi o fetita sanatoasa de 3,4 kilograme, scrie Cancan. in luna iunie, Horia a anuntat cu mare bucurie ca va deveni.

Messi in fata unei noi provocari: devine tatic pentru prima data!

Pentru Lionel Messi, jucatorul fenomenal care la 25 de ani a obtinut aproape tot ce se putea din fotbal, urmeaza un moment unic: iubita lui Antonella iu va naste primul lor copil.

Primele declaratii ale lui Serban Huidu despre accidentul in care a fost implicat. Eu nu spun ca sunt nevinovat, pentru ca nu sunt!

Serban Huidu a vorbit pentru prima data despre accidentul in care a fost implicat anul trecut. Fostul prezentator tv recunoaste ca este vinovat pentru moartea celor trei persoane, dar nu i se par corecte.

Marturisire dupa 24 de ani: Israelul recunoaste, pentru prima data, uciderea lui Abu Jihad, numarul doi in OEP

Israelul recunoaste uciderea liderului palestinian Abu Jihad, la aproape 25 de ani de la evenimentele care au dus la moartea numarului doi din Organizatia pentru Eliberarea Palestinei. O publicatie.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )