Libnet.ro
UNICEF

11:00

METEO Cod galben de vant pentru judetul Satu Mare. Cinci judete din Moldova se afla sub avertizare de polei

Adevărul Adevărul,
METEO Cod galben de vant pentru judetul Satu Mare. Cinci judete din Moldova se afla sub avertizare de polei

Mai multe judete din tara se afla, luni dimineata, sub Cod galben de polei sau de vant. Cu toate acestea, specialistii anunta pentru luni si marti o vreme mai calda decat normalui acestei perioade, cu maxime ce pot ajunge pana la 12 grade vestul tarii). continuă pe Adevărul

AVERTIZARE METEO Cod galben de ceata in trei judete din tara

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de ceata de scurta durata, ea fiind valabila pentru judetele Vrancea, Galati si Botosani.

Cod galben de ceata in judetul Constanta si pe A2.

Judetul Constanta si autostrada A2 Bucuresti - Constanta) se afla vineri, pana la ora 20. 00, sub cod galben de ceata, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie. In zonele vizate de atentionare, ceata reduce vizibilitatea, local, sub 200 de metri si, izolat, sub 50 de metri, precizeaza ANM.

Cod galben de ceata in Dolj, Mehedinti si Valcea.

Judetele Dolj, Mehedinti si Valcea se afla sub cod galben de ceata, pana la ora 09. 00, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie. Se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii local sub 200 m si izolat sub 50 m. Codul galben este valabil de la 05. 10 si, local, sunt afectate si municipiile Craiova, Dr. Tr. Severin si Rm. Valcea ), drumurile europene si judetene aferente judetelor.

Cod galben de ceata in 15 judete din sudul si estul tarii.

Cincisprezece judete din sudul si estul tarii sunt, vineri dimineata, sub avertizare cod galben de ceata, pe drumurile nationale din aceste zone si pe autostrazile A1 si A2 vizibilitatea fiind redusa intre 200 si 50 de metri. Avertizarea nowcasting cod galben emisa de Administratia Nationala de Meteorologie este valabila pana la ora 11. 00 in judetele Bacau, Vrancea, Vaslui, Neamt, Galati, Ialomita, Calarasi, Braila, Buzau, Prahova, Dambovita si Ilfov, inclusiv zona periferica a municipiului .

Sam Milss, liderul pietei de morarit porumb din tara, cap de lista al firmelor din judetul Satu Mare, datornice la stat

Grupul Sam Mills este cel mai mare datornic la bugetul de stat de pe raza judetului Satu Mare. Firmele care fac parte din grup se regasesc pe lista publicata de Agentia Nationala de Administrare Fiscala: Sam Milss SRL si Ave Impex SRL, cu datorii totale de peste 23 milioane de lei.

Sam Milss, liderul pietei de morarit porumb din tara, cap de lista al firmelor din judetul Satu Mare datornice la stat

Grupul Sam Mills este cel mai mare datornic la bugetul de stat de pe raza judetului Satu Mare. Firmele care fac parte din grup se regasesc pe lista publicata de Agentia Nationala de Administrare Fiscala: Sam Milss SRL si Ave Impex SRL, cu datorii totale de peste 23 milioane de lei.

Avertizare cod galben de ceata pentru Constanta si autostrada A2

Meteorologii au emis, vineri seara, o avertizare cod galben de ceata ce vizeaza judetul Constanta si autostrada A2, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Codul este valabil pana la orele.

ANM: Cod galben de ceata pentru zona periferica a Capitalei, 15 judete si autostrazile A1 si A2

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis, astazi, o atentionare nowcasting Cod galben de ceata pentru 15 judete din Muntenia si Moldova, zona periferica a municipiului Bucuresti si autostrazile A1 si A2, informeaza site-ul ANM.

UPDATE Cod galben de ceata pentru trei judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a extins sambata avertizarea Cod galben de ceata valabila pana la ora 14. 00 doar pentru trei judete din tara.

METEO Mai multe judete din tara se afla luni sub cod galben de ceata sau de vant

Mai multe judete din tara se afla, luni dimineata, sub cod galben de ceata sau de vant. Din cauza cetii, vizibilitatea va scadea izolat sub 50 de metri. Cu toate acestea, specialistii anunta pentru luni si marti o vreme mai calda decat in mod normal in aceasta perioada cu maxime ce pot ajunge pana la 12 grade vestul tarii).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )