Libnet.ro
UNICEF

10:30

METEO Cum va fi vremea in primul weekend din 2015

Adevărul Adevărul,
METEO Cum va fi vremea in primul weekend din 2015

In primul weekend din 2015 vremea va incepe sa se incalzeasca, maximele urcand in unele zone pana la 5 grade. Specialistii au anuntat ca minimele nu vor cobori mai mult de -11 grade. Duminica sunt asteptate ninsori, in special in vestul, centrul si nordul tarii. continuă pe Adevărul

Vezi cum va fi vremea in primele zile din 2015

Cea mai rece noapte de Revelion din 1961 pana in prezent! S-au inregistrat recorduri termice in majoritatea localitatilor din sudul, centrul si estul tarii, inclusiv in Bucuresti. Cum va fi vremea in continuare, ne.

Primul nou-nascut din 2015 este un baietel, la Maternitatea din Botosani

Primul copil nascut in 2015 este un baietel, informeaza BotosaniNews. ro. Nou-nascutul a venit pe lume la ora 1. 10, cantarind 3,59 kg, iar nasterea a fost inregistrata la Maternitatea din Botosani. Mama.

FOTO Halep a gatit preparate chinezesti, inainte de primul turneu din 2015. Romanca, despre Shenzhen: Orasul e foarte mare, aproape cat tara mea

Simona Halep se afla in China, unde se pregateste pentru primul turneu la care va participa in noul an, cel de la Shenzhen. inaintea tragerii la sorti a meciurilor, caree va avea loc sambata, jucatoarea de tenis din Romania a primit o invitatie interesanta din partea organizatorilor.

Vremea in weekend

Valorile termice vor creste putin fata de intervalul precedent, dar vremea se va mentine rece vineri, in toata tara. in Oltenia, Muntenia si Transilvania va fi chiar deosebit de rece pentru aceasta data, iar izolat va fi geroasa dimineata si noaptea.

Manchester United - Stoke City 1-1, in prima zi din 2015

Manchester United a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul sustinut, joi, in deplasare, in compania echipei Stoke City, in etapa a XX-a a campionatului Angliei. Pentru Stoke City a marcat Shawcross 2), iar pentru Manchester United a inscris Falcao 26).

Asiguratorii vor plati mai mult la fondul de garantare din 2015

Asiguratorii vor plati o contributie mai mare la Fondul de garantare de la 1 ianuarie 2015, de la 0,8% la 1% din primele incasate in cazul asigurarilor generale si de la 0,3% la 0,4% din volumul incasarilor din prime pentru companiile care practica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )