Libnet.ro
UNICEF

11:00

METEO Mai multe judete din tara se afla luni sub cod galben de ceata sau de vant

Adevărul Adevărul,
METEO Mai multe judete din tara se afla luni sub cod galben de ceata sau de vant

Mai multe judete din tara se afla, luni dimineata, sub cod galben de ceata sau de vant. Din cauza cetii, vizibilitatea va scadea izolat sub 50 de metri. Cu toate acestea, specialistii anunta pentru luni si marti o vreme mai calda decat in mod normal in aceasta perioada cu maxime ce pot ajunge pana la 12 grade vestul tarii). continuă pe Adevărul

METEO Mai multe judete din tara se afla luni sub Cod galben de ceata sau de vant

Mai multe judete din tara se afla, luni dimineata, sub Cod galben de ceata sau de vant. Din cauza cetii, vizibilitatea va scadea izolat sub 50 de metri. Cu toate acestea, specialistii anunta pentru luni si marti o vreme mai calda decat in mod normal in aceasta perioada cu maxime ce pot ajunge pana la 12 grade vestul tarii).

AVERTIZARE Cod galben de ceata in mai multe judete din tara vineri dimineata

Mai multe judete din Oltenia, Muntenia, Dobrogea si Moldova se afla vineri dimineata sub cod galben de ceata, avertizeaza meteorologii. Vizibilitatea este redusa pe A2, E85 si mai multe drumuri nationale din tara.

METEO Cod galben de vant pentru judetul Satu Mare. Cinci judete din Moldova se afla sub avertizare de polei

Mai multe judete din tara se afla, luni dimineata, sub Cod galben de polei sau de vant. Cu toate acestea, specialistii anunta pentru luni si marti o vreme mai calda decat normalui acestei perioade, cu maxime ce pot ajunge pana la 12 grade vestul tarii).

INFOTRAFIC. Circulatie ingreunata pe mai multe drumuri din tara.

In judetul Galati, pe DN 24D Balabanesti Cuca, din cauza zapezii de pe partea carosabila exista restrictie pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare mai mare de 3,5 tone, conform Centrului Infotrafic al Politiei Romane. Pe DN 7C , in judetul Arges, intre kilometrii 57 si 104 Capatanenii-Ungureni - Piscu Negru ), din cauza riscului de producere a avalanselor, se mentine restrictia pentru autovehiculele de peste 7,5 tone. Reamintim ca p e DN1 Bucuresti .

Cod galben de ceata in zece judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis sambata trei avertizari Cod galben de ceata valabile pana la ora 11. 00 in judetele zece judete din tara.

UPDATE Cod galben de ceata pentru trei judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a extins sambata avertizarea Cod galben de ceata valabila pana la ora 14. 00 doar pentru trei judete din tara.

Marea Britanie: Mai multe sate, evacuate din cauza inundatiilor puternice

Mai multe sate din comitatul Somerset au fost evacuate in urma inundatiilor puternice care s-au produs in sud-vestul Marii Britanii, iar noi precipitatii sunr asteptate in regiune la sfarsitul saptamanii,.

Cod galben de ceata la Vaslui

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, in aceasta dimineata, o avertizare de cod galben de ceata valabila pentru mai multe judete din tara, printre care si Vaslui.

Cod galben de ceata in 15 judete din sudul si estul tarii.

Cincisprezece judete din sudul si estul tarii sunt, vineri dimineata, sub avertizare cod galben de ceata, pe drumurile nationale din aceste zone si pe autostrazile A1 si A2 vizibilitatea fiind redusa intre 200 si 50 de metri. Avertizarea nowcasting cod galben emisa de Administratia Nationala de Meteorologie este valabila pana la ora 11. 00 in judetele Bacau, Vrancea, Vaslui, Neamt, Galati, Ialomita, Calarasi, Braila, Buzau, Prahova, Dambovita si Ilfov, inclusiv zona periferica a municipiului .

Cod galben de ceata in 15 judete din sudul si estul tarii

Cincisprezece judete din sudul si estul tarii sunt, vineri dimineata, sub avertizare cod galben de ceata, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie. Avertizarea este valabila pana la ora 11.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )