Libnet.ro
UNICEF

20:30

METEO Prognoza pe urmatoarele doua saptamani: vom avea parte si de canicula, dar si de ploi

Adevărul Adevărul,
METEO Prognoza pe urmatoarele doua saptamani: vom avea parte si de canicula, dar si de ploi

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru perioada 5 18 august potrivit careia, pana pe 8 august, vom avea parte de temperaturi de peste 35 de grade in aproape toata tara. incepand cu 9 august, vremea se va raci si vor exista sanse de precipitatii in toate regiunile. Pentru ultimele zile ale intervalului, au fost anuntate zile calduroase, fara ploi. continuă pe Adevărul

Expozitie de pictura la Muzeul Municipiul Bucuresti. Evenimentul va dura doua saptamani

Muzeul Municipiului Bucuresti gazduieste, timp de doua saptamani, expozitia pictorului Mihail Dinca, in cadrul unui proiect cultural organizat pe tema Pictura clasica romaneasca.

Prognoza METEO pe doua saptamani: Urmeaza ZILE de FOC.

Temperaturi de peste 35 de grade in toata tara, iar despre ploi nici nu poate fi vorba. Asa arata prognoza meteo pentru perioada 5-18 august. Meteorologii spun ca va fi foarte cald si noaptea. Spre sfarsitul intervalului este posibil sa vina furtuni si vijelii. Iata cum va fi vremea, in toata tara, potrivit Administratiei Nationale de Meteorlogie: Banat: In primele zile ale intervalului de prognoza temperatura aerului va marca o crestere treptata, de la valori medii diurne de 34 de grade pana .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2251 seconds )