Libnet.ro
UNICEF

21:00

METEO. Se schimba vremea in weekend. Cod portocaliu de ploi, pana duminica

România Liberă România Liberă,
METEO. Se schimba vremea in weekend. Cod portocaliu de ploi, pana duminica

Un cod portocaliu de instabilitate atmosferica si ploi torentiale va fi in vigore incepand de vineri, la ora 18. 00 si pana sambata dimineata, avertizeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM). continuă pe România Liberă

ALERTA METEO. Cod portocaliu de vijelii si grindina

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi, atentionari nowcasting cod portocaliu si cod galben de vreme rea, valabile in mai multe zone din tara. COD PORTOCALIU intre orele : 20:20.

Avertizare hidrologica: Cod portocaliu de inundatii valabil pana duminica. Care sunt zonele afectate

Un cod portocaliu de inundatii pe raurile din judetele Timis, Caras-Severin, Gorj, Alba, Hunedoara, Arad, Mehedinti, Dolj, Bihor, Salaj, Satu Mare si Cluj a fost emis de hidrologi vineri, informeaza.

ALERTA de la hidrologi. Cod portocaliu de inundatii. E dezastru in tara

Hidrologii au instituit, vineri, un nou Cod portocaliu de inundatii in 18 bazine hidrografice, valabil pana duminica dupa-amiaza. Potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a.

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din 12 judete, pana duminica dupa-amiaza

Hidrologii au emis, vineri, o avertizare cod portocaliu de inundatii pe rauri din judetele Timis, Caras-Severin, Gorj, Alba, Hunedoara, Arad, Mehedinti, Dolj, Bihor, Salaj, Satu Mare si Cluj.

Romania se imparte in furtuni si canicula. ANM a emis mai multe avertizari de Cod portocaliu si Cod galben

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari de Cod portocaliu si Cod galben de furtuni si de canicula. Acestea vizeaza aproape toata tara. in sudul tarii, maximele se apropie din nou de 40 de grade Celsius, in timp ce in jumatatea de vest tarii va ploua.

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din 12 judete

Hidrologii au emis o avertizare cod portocaliu de inundatii pe rauri din judetele Timis, Caras-Severin, Gorj, Alba, Hunedoara, Arad, Mehedinti, Dolj, Bihor, Salaj, Satu Mare si Cluj.

Cod portocaliu de furtuni pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri seara, doua avertizari nowcasting Cod portocaliu de furtuni valabile in ora urmatoare in mai multe localitati din judetele Valcea, Alba.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )