Libnet.ro
UNICEF

10:30

Meteorologii au anuntat prognoza meteo pentru iarna aceasta

B1 B1,
Meteorologii au anuntat prognoza meteo pentru iarna aceasta

Meteorologii de la Centrul European pentru Prognoze de Durata Medie ECMWF) anunta ca iarna aceasta nu va fi prea diferita de cele din anii precedenti, temperaturile avand, in mare parte, cam aceleasi. continuă pe B1

PROGNOZA METEO PENTRU ACEASTA IARNA: Anuntul meteorologilor

Meteorologii de la Centrul European pentru Prognoze de Durata Medie ECMWF) anunta ca iarna aceasta nu va fi prea diferita de cele din anii precedenti, temperaturile avand, in mare parte, cam aceleasi.

Vreme predominant inchisa. Prognoza meteo pentru luni si marti

In regiunile extracarpatice, vremea se va mentine predominant inchisa in primele zile ale saptamanii viitoare. Local, va mai fi ceata sau burnita, informeaza Mediafax citand ANM.

Vremea se incalzeste usor in cea mai mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru weekend

In acest sfarsit de saptamana, vremea va fi frumoasa, iar valorile de temperatura vor fi in crestere in cea mai mare parte a tarii, mai ales la deal si la munte, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

Vremea va fi deosebit de rece pentru aceasta data. PROGNOZA METEO pentru luni si marti

In regiunile extracarpatice, vremea se va mentine predominant inchisa; local, va mai fi ceata sau burnita, informeaza ANM, preluat de mediafax.

Prognoza meteo: ce vreme se anunta. Cand ne loveste valul de frig, in ce zone ploua si ce ne asteapta in decembrie

Dupa temperaturile neobisnuit de ridicate pentru aceasta perioada, pana la 18 grade in Dealurile de vest, de duminica vremea se schimba. in sud si in est local va fi nebulozitate joasa, asociata izolat si trecator cu burnita sau ploaie slaba, iar valorile termice, in special cele minime, se vor situa peste mediile multianuale.

Angela Merkel si-a anuntat oficial candidatura pentru al 4-lea mandat de cancelar al Germaniei, pentru a apara valorile democatice

Angela Merkel si-a anuntat oficial, duminica seara, candidatura pentru al 4-lea mandat de cancelar al Germaniei, pentru a apara valorile democratice, relateaza AFP. Lupta pentru valorile noastre democratice si apararea modului nostru de viata vor fi elemente-cheie ale programului sau, a subliniat Angela Merkel. M-am gandit mult timp pana sa iau aceasta decizie, dupa 11 ani in functie, a marturisit cancelarul german, adaugand ca alegerile de anul viitor vor fi dificile, potrivit Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )