Libnet.ro
UNICEF

01:05

Metoda prin care oceanele planetei s-ar putea curata singure

Playtech Playtech,
Metoda prin care oceanele planetei s-ar putea curata singure

Un tanar olandez vrea sa ajute la eliminarea rapida a deseurilor din oceane cu ajutorul unei metode ingenioase. Peste 70% din suprafata totala a planetei este acoperita de ape, iar o mare parte din acestea sunt reprezentate de oceane. Din aceasta cauza, orice incercare decuratare a oceanelor este extrem de dificil de intreprins. Dupa cum [] Metoda prin care oceanele planetei s-ar putea curata singure Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Senatul dezbate o motiune prin care liberalii cer demisia ministrului Sanatatii

Motiunea simpla intitulata SOS: Sanatatea in Romania lui Ponta respira artificial! Romanii mor cu zile, prin care senatorii liberali, semnatari ai motiunii, solicita demisia ministrului Sanatatii, Nicolae Banicioiu, urmeaza sa fie dezbatuta, in sedinta plenului de astazi, de senatori.

Rovana Plumb: Ministerul Muncii lucreaza la un proiect prin care alocatiile copiilor sa se dea diferentiat

Rovana Plumb, a declarat ca Ministerul Muncii lucreaza la un pachet de masuri prin care alocatiile pentru copii sa fie acordate in functie de venitul familiei, urmand ca acest proiect sa fie prezentat public.

Ministerul Muncii lucreaza la un proiect prin care alocatiile copiilor sa se dea diferentiat

Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice lucreaza la un pachet de masuri prin care alocatiile pentru copii sa se dea diferentiat, proiectul urmand a fi prezentat public in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )