Libnet.ro
UNICEF

06:00

Metro, detronat de Kaufland pentru prima oara in 15 ani

B1 B1,
Metro, detronat de Kaufland pentru prima oara in 15 ani

Retailerul german Kaufland a devenit oficial cel mai mare jucator din comertul modern din Romania dupa ce a inregistrat o cifra de afaceri de 5,58 miliarde de lei in 2011, transmite Ziarul Financiar. Odata cu. continuă pe B1

Kaufland depaseste vanzarile Metro pentru prima oara dupa 15 ani

Retailerul german Kaufland a devenit oficial cel mai mare jucator din comertul modern din Romania dupa ce a inregistrat o cifra de afaceri de 5,58 miliarde de lei in 2011, transmite Ziarul Financiar. Odata cu.

Presedintele Basescu si premierul Ponta se intalnesc pentru prima oara dupa referendum, in sedinta CSAT de joi

Consiliului Suprem de Aparare a Tarii se intruneste joi in sedinta, incepand de la ora 11:00, la solicitarea presedintelui Traian Basescu. Premierul Victor Ponta si-a anuntat participarea. Aceasta.

VIDEO TENSIUNI JAPONIA-CHINA. Pentru PRIMA DATA in 37 de ani, o delegatie de afaceri din ...

O delegatie formata din sefi ai unor companii japoneze a anuntat luni ca a fost nevoita sa anuleze pentru prima data in 37 de ani o vizita anuala in China, din cauza recentelor tensiuni teritoriale, transmite AFP, citata de Mediafax. Cei 175 de responsabili ai unor companii din Asociatia economica Japonia-China urmau sa mearga la Beijing pentru festivitatile prevazute initial pentru marcarea a 40 de ani de la normalizarea relatiilor diplomatice dintre cele doua tari. Era prevazuta si o .

LLP Dynamics Romania implineste 15 ani de activitate

Compania de consultanta LLP Dynamics Romania sarbatoreste anul acesta 15 ani de activitate in Romania, precum si primirea prestigiosului titlu 2012 Inner Circle Microsoft Dynamics, anunta intr-un comunicat de presa.

E una din cele mai sexy tinere din SUA, dar a ajuns sa se casatoreasca cu BUNICUL. Cum a scandalizat tara la 15 ani

La 15 ani a facut cel mai mare pas din viata unei persoane. A spus DA persoanei pe care o iubea cel mai mult. Iar din acel moment a inceput sa cunoasca proportia acestei decizii. Courtney Stodden s-a casatorit cu.

Numarul cazurilor de cancer va creste cu 50%, peste 15 ani

Peste 15 de ani, numarul total de cazuri de cancer se va mari cu 50%, iar cresterea estimata in Uniunea Europeana este de 2-3% pe an, atrage atentia medicul oncolog Florin Bacanu, potrivit Adevarul. Boala.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2491 seconds )