Libnet.ro
UNICEF

23:30

Metrorex SCUMPESTE cartelele, pentru lefuri mai mari

Antena3 Antena3,
Metrorex SCUMPESTE cartelele, pentru lefuri mai mari

Metrorex se pregateste sa bage adanc mana in buzunarele bucurestenilor, ca sa creasca lefurile angajatilor. Compania de transport a prevazut un buget de salarii si bonusuri mai mare cu un 1,5 milio. continuă pe Antena3

Metrorex scumpeste pretul calatoriilor: Compania are nevoie de bani pentru a mari salariile si bonusurile angajatilor

Metrorex se rasfata pe spatele calatorilor. Compania, condusa de Aurel Radu, un bugetar de lux, a pregatit pentru acest an cheltuieli mai mari cu salariile si bonusurile angajatilor, iar pentru a avea banii.

Metrorex scumpeste biletele si abonamentele pentru a creste salarii si a oferi bonusuri

Metrorex, companie de transport care crea sa majoreze tarifele la sfarsitul acestei luni si sa elimine abonamentul de 62 calatorii, pastrand abonamentul lunar nelimitat, mai scump, generand proteste, a pregatit pentru acest an cheltuieli mai mari cu.

Metrorex a bugetat cheltuieli mai mari cu salariile si bonusurile. Compania intentioneaza sa majoreze tarifele de calatorie

Compania Metrorex, care vrea sa majoreze tarifele la sfarsitul acestei luni si sa elimine abonamentul de 62 calatorii, pastrand abonamentul lunar nelimitat, mai scump, a pregatit pentru acest an cheltuieli mai mari cu bonusurile angajatilor si contractul de mandat al directorilor, informeaza Mediafax.

Primarii vor salarii mai mari pentru a fi feriti de tentatii

Primarii din PSD cer Guvernului salarii mai mari pentru a fi feriti de tentatii, precum si modificarea Codului de Procedura Penala. Alesii sunt nemultumiti ca procurorii pot retine preventiv suspectii.

Evolution a fost inchisa: Era una dintre cele mai mari piete online pentru droguri

Evolution, unul dintre cele mai mari site-uri de tranzactii de droguri, a fost inchis, iar administratorii au furat 12 milioane de dolari din portofelele virtuale ale utilizatorilor. Site-ul Evolution a fost inchis de catre administratorii lui, furandu-se astfel depozitele de bitcoini ale utilizatorilor. Prejudiciul este estimat la 12 milioane de dolari. Evolution a ajunsunul dintre cele [].

Cenzura pe internet ajunge si pe unul dintre cele mai mari site-uri din lume

Un instrument numit filtrare de calitate, valabil pentru anumiti utilizatori ai aplicatiei Twitter de pe iOS, incearca sa filtreze postarile considerate ofensive sau abuzive.

Unul dintre cei mai mari critici ai lui Barack Obama si-a anuntat candidatura la prezidentiale

Senatorul republican Ted Cruz a anuntat pe Twitter ca va participa la alegerile prezidentiale, cu doar cateva ore inaintea unui eveniment planuit pentru luni dimineata in care urma sa isi lanseze oficial.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )