Libnet.ro
UNICEF

22:30

Mexic: O persoana a murit si alte 54 au fost ranite dupa ce un camion-cisterna a explodat la un spital de copii

B1 B1,
Mexic: O persoana a murit si alte 54 au fost ranite dupa ce un camion-cisterna a explodat la un spital de copii

O persoana a murit si alte 54 au fost ranite, inclusiv 22 de copii, dupa ce in camion-cisterna cu gaz a explodat la un spital de copii din Ciudad de Mexico, a anuntat primarul capiteli, Miguel Angel Mancera,. continuă pe B1

Suceava: Trei persoane au fost ranite dupa ce un microbuz cu cetateni ucraineni s-a rasturnat

Trei persoane au fost ranite, in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce un microbuz in care se aflau noua cetateni ucraineni s-a rasturnat intr-un sant pe DN 17, la intrarea in municipiul Campulung.

Explozie la o maternitate din Mexic

Sapte persoane, inclusiv patru copii, au murit si alte 54 au fost ranite, dupa ce un camion-cisterna care transporta gaz a explodat, joi, in incinta unei maternitati din Mexic, relateaza CNN Mexico, citata de Mediafax.

Grav accident de circulatie in Constanta. 21 de persoane au fost ranite

Un grav accident rutier s-a produs luni dimineata in Constanta, dupa ce soferul unui automobil nu a acordat prioritate unui microbuz, informeaza B1 TV. 21 de persoane au fost ranite in urma accidentului. La.

Mexic: Sapte persoane au murit, inclusiv copii, dupa ce un camion-cisterna a explodat la un spital din Ciudad de Mexico

O persoana a murit si alte 54 au fost ranite, inclusiv 22 de copii, dupa ce in camion-cisterna cu gaz a explodat la un spital de copii din Ciudad de Mexico, a anuntat primarul capiteli, Miguel Angel Mancera,.

Cel putin zece morti dupa prabusirea unui avion militar in Spania

Cel putin zece persoane au murit, iar 13 au fost ranite, dupa ce un avion militar al Greciei s-a prabusit, luni, in sud-estul Spaniei.

Violente in fata Guvernului din Kosovo. Zeci de persoane au fost ranite

Cel putin 80 de oameni au fost raniti, marti, la Pristina, in cursul violentelor izbucnite la un miting pentru demiterea unui ministru kosovar de etnie sarba, fortele de ordine fiind nevoite sa foloseasca gaze lacrimogene si tunuri cu apa, potrivit BBC si AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )