Libnet.ro
UNICEF

16:30

Mexic: Sute de persoane au fost evacuate dupa eruptia vulcanului Colima

B1 B1,
Mexic: Sute de persoane au fost evacuate dupa eruptia vulcanului Colima

Sute de persoane au fost evacuate si un aeroport a fost inchis dupa eruptia vulcanului Colima, aflat la 450 de kilometri vest de Ciudad de Mexico, informeaza Agerpres. Sunt mici comunitati care nu depasesc. continuă pe B1

Incendiu in Curtea de Arges: O femeie s-a intoxicat cu fum si a avut nevoie de ingrijiri medicale. Zeci de persoane au fost evacuate (VIDEO)

Incendiu la un bloc de locuinte din Curtea de Arges. O femeie s-a intoxicat cu fum si a avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce flacarile au cuprins una dintre camere si balconul apartamentului in care se.

Taifunul Chan-Hom a lovit China. Peste 1 milion de persoane au fost evacuate

Taifunul Chan-Hom, insotit de ploi torentiale si rafale de vant puternice, a atins sambata estul Chinei, provocand inundatii si evacuarea a peste un milion de persoane, dupa ce a traversat sudul Japoniei,.

Incendii devastatoare. Mii de persoane au fost evacuate

In trei provincii din vestul Canadei continuau joi puternice incendii de padure si cateva mii de persoane evacuate din calea focului nu au putut reveni acasa, arata AFP, potrivit Agerpres. Joi existau 118 de.

Spania: O persoana a murit si alte sase au fost ranite dupa ce un balon s-a prabusit in timpul manevrelor de aterizare

O persoana a murit si alte sase au fost ranite duminica in Spania dupa ce un balon s-a prabusit in timpul manevrelor de aterizare, au anuntat echipele de interventie, citate de AFP. Cauzele accidentului nu.

Eveniment TRAGIC in Spania: O persoana a murit si alte sase au fost ranite, dupa ce un balon s-a PRABUSIT

O persoana a murit si alte sase au fost ranite, duminica, in Spania, dupa ce un balon s-a prabusit in timpul manevrelor de aterizare.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )