Libnet.ro
UNICEF

06:00

MFE: Fonduri POSDRU de pana la 17 milioane de lei pentru cooperative si fundatii, in vederea ocuparii fortei de munca

Hotnews Hotnews,
 MFE: Fonduri POSDRU de pana la 17 milioane de lei pentru cooperative si fundatii, in vederea ocuparii fortei de munca

Finantari de pana la 17 milioane de lei, din fonduri europene, vor putea fi accesate pentru infiintarea de cooperative sau fundatii, in vederea ocuparii fortei de munca si integrarii persoanelor vulnerabile pe piata muncii, potrivit unei scheme de minimis lansate marti in consultare publica de catre Ministerul Fondurilor Europene MFE). continuă pe Hotnews

INUNDATII. Guvernul aloca 15 milioane lei pentru diguri si materiale pentru case

Guvernul va aloca 15 milioane lei pentru construirea unui dig si alte lucrari hidrotehnice de sistematizare a raurilor Vedea si Teleormanul, proiectul urmand sa fie finalizat pana la sfarsitul lunii august, au anuntat premierul Ponta si vicepremierul Dragnea, aflati in statul Beiu din Teleorman, potrivit Mediafax.

RATB plateste polite RCA de 3,7 milioane de lei pentru parcul de autovehicule

Regia Autonoma de Transport Bucuresti RATB) va organiza, in a doua parte a lunii mai, o licitatie pentru asigurarea de raspundere civila auto RCA) a parcului de autobuze, troleibuze si tramvaie, valoarea politei fiind estimata la 3,7 milioane de lei pentru 12 luni, incepand cu 1 iulie.

20 de milioane de lei pentru tratamentul pacientilor cu infarct miocardic acut

Un numar de 15 unitati medicale destinate tratamentului pentru infarct de miocard AP-IMA) vor beneficia de 20 de milioane de lei pentru achizitia de medicamente si materiale sanitare. Anuntul a fost facut de ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, care a a adaugat ca aproape 160 de milioane de lei vor fi directionate catre sectiile de Anestezie-Terapie Intensiva ATI) din 79 de spitale.

Subventii lunare de 900-1.300 lei pentru angajarea absolventilor

Ministerul Fondurilor Europene MFE) a lansat in consultare publica o schema de minimis care va sustine angajarea tinerilor absolventi si activitatea mediului privat, firmele urmand sa primeasca subventii lunare nete variind intre 900 si 1. 300 lei, pentru perioade cuprinse intre 6 si 12 luni, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Lichiditate de aproximativ 6 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 6 milioane lei 1,41 milioane euro).

Ministerul Sanatatii deblocheaza 20 mil. lei pentru 15 spitale care trateaza cazurile urgente de infarct miocardic

Ministerul Sanatatii a alocat 20 de milioane de lei pentru 15 spitale care au unitati de tratament al cazurilor urgente de infarct miocardic, banii urmand sa fie utilizati pentru achizitii de medicamente si materiale sanitare, scrie Mediafax .

Guvernul aloca 15 milioane lei pentru sistematizarea de rauri in Teleorman si materiale pentru case

Guvernul a decisa sa aloce 15 milioane lei pentru construirea unui dig si alte lucrari hidrotehnice pentru raurile Vedea si Teleormanul. Proiectul urmeaza sa fie finalizat pana la sfarsitul lui august, au anuntat premierul Ponta si vicepremierul Dragnea.

Lant de magazine amendat cu 326.000 de lei pentru nereguli la carnea de miel

Comisarii Autorita and tii Na and tionale pentru Protec and tia Consumatorilor au efectuat un control in aceasta diminea and ta, in urma caruia au aplicat amenzi de 326. 000 de lei unui lan and t de magazine care comercializa carne de miel, relateaza sursele de presa.

Elvetia acorda 2,15 milioane franci pentru combaterea spalarii banilor in Romania

Elvetia a acordat Romaniei o finantare nerambursabila de 2,15 milioane de franci elvetieni pentru un proiect vizand combaterea spalarii banilor si a finantarii terorismului.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )