Libnet.ro
UNICEF

08:30

MI5 au incercat sa-l recruteze pe unul dintre suspectii atentatului de la Londra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MI5 au incercat sa-l recruteze pe unul dintre suspectii atentatului de la Londra

Serviciile de informatii interne britanice au incercat sa il recruteze pe Michael Adebolajo, care a revendicat crima unui soldat miercuri la Londra, a afirmat vineri seara pentru postul BBC News unul dintre prietenii sai care a fost arestat dupa interviul televizat, anunta Mediafax. continuă pe Ziarul Bursa

MI5 ar fi incercat sa-l recruteze pe unul dintre suspectii atacului de la Londra asupra unui soldat britanic

Serviciile de informatii interne britanice ar fi incercat sa il recruteze pe Michael Adebolajo, care a revendicat uciderea unui soldat miercuri la Londra, a declarat vineri seara pentru postul BBC News unul dintre prietenii sai, care a fost arestat dupa interviul televizat, informeaza AFP.

MI5, serviciul de informatii interne britanic, a incercat sa-l recruteze pe unul dintre teroristii din Londra

Serviciul de informatii interne britanic, MI5, a incercat sa-l recruteze pe Michael Adebolajo, unul dintre teroristii din Londra, potrivit spuselor unuia dintre prietenii sai, informeaza BBC. Adebolajo ar fi fost.

VIDEO Serviciile secrete britanice MI5 au incercat sa-l recruteze pe unul dintre autorii atacului terorist de la Londra

Serviciile secrete de informatii interne din Marea Britanie, MI5, au incercat sa-l recruteze pe unul dintre autorii atacului din suburbia londoneza Woolwich, in urma un soldat britanic a sfarsit decapitat.

Unul dintre autorii atacului terorist din Londra este un britanic de origine nigeriana

Unul dintre autorii atacului comis miercuri la Londra, soldat cu moartea unui militar, este un britanic de origine nigeriana, afirma surse citate de BBC News online. Anchetatorii cred ca cei doi suspecti sunt.

SOFA gazduieste anul acesta unul dintre cele mai importante evenimente business din lume!

Compania americana Prevailance, una dintre cele mai importante companii de consultanta in domeniul apararii nationale, sustine in Romania primul seminar de leadership si inovatie - International Symposium on Innovation & Leadership in Business. Continue reading .

Atacul terorist din Londra: Cum si-a riscat o femeie viata pentru a convinge unul dintre suspecti sa renunte la arme

O cercetasa-sefa i-a confruntat pe barbatii care au ucis, prin lovituri de cutit, un militar, la Londra, incercand sa ii acorde primul ajutor victimei si cerandu-i unuia dintre barbati sa renunte la arme, relateaza Daily Telegraph. Acum sunteti voi impotriva multor oameni, veti pierde, le-a spsu ea.

VIDEO Atacul terorist din Londra: Cum si-a riscat viata o femeie pentru a convinge unul dintre suspecti sa renunte la arme si sa nu mai raneasca pe altcineva

O cercetasa-sefa i-a confruntat pe barbatii care au ucis, prin lovituri de cutit, un militar, la Londra, incercand sa ii acorde primul ajutor victimei si cerandu-i unuia dintre barbati sa renunte la arme, relateaza Daily Telegraph. Acum sunteti voi impotriva multor oameni, veti pierde, le-a spus ea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )