Libnet.ro
UNICEF

20:00

Michele Uva, vicepresedintele UEFA, a demisionat din functie. Motivul, dezvaluit de fostul oficial

B1 B1,
Michele Uva, vicepresedintele UEFA, a demisionat din functie. Motivul, dezvaluit de fostul oficial

Michele Uva a demisionat din functia de vicepresedinte al UEFA. Italianul a declarat ca a luat aceasta decizie pentru a se orienta si catre alte oportunitati. Am demisionat din functie de. continuă pe B1

Michele Uva a demisionat din functia de vicepresedinte al UEFA

Italianul Michele Uva a anuntat ca a demisionat din functia de vicepresedinte al UEFA, el dorind sa ia in calcul alte oportunitati, relateaza Football Italia.

De ce si-a vandut, de fapt, Ilie Nastase casa din Primaverii. Motivul e halucinant: cati bani a luat

Dupa 48 de ani in care a locuit in casa din Primaverii, Ilie Nastase a decis sa vanda imobilul primit chiar de la Nicolae Ceausescu. Motivul pentru care a facut asta intrece orice imaginatie. Iata cati bani a luat fostul tenismen pentru celebra vila! De ce a renuntat Ilie Nastase la casa din cartierul Primaverii .

Ciucu a demisionat din functia de presedinte al ANFP: Am avut 15 zile de la data investirii ca primar sa imi rezolv situatia de incompatibilitate

Ciprian Ciucu, actualul primar al Sectorului 6 si-a dat demisia din functia de presedinte al Agentiei Nationale a Functionarilor Publici ANFP), pozitie pe care a ocupat-o pana in prezent, dar care era.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )