Libnet.ro
UNICEF

20:15

Microbuz implicat intr-un accident. Zece persoane au fost ranite

Antena3 Antena3,
Microbuz implicat intr-un accident. Zece persoane au fost ranite

Un microbuz in care se aflau 20 de persoane a fost implicat, sambata seara, intr-un accident rutier pe DJ 546, intre localitatile Coteana si Brebeni din judetul Olt, 10 dintre persoanele din microbuz fiind. continuă pe Antena3

Cinci persoane au decedat si alte 30 de persoane au fost ranite intr-un accident pe DN1

Un numar de aproximativ 30 de persoane au fost ranite in accidentul care avut loc, vineri dimineata, pe DN 1, la Strejnic, pana la acest moment fiind inregistrate cinci decese, a declarat, pentru Agerpres, seful Serviciului Judetean de Ambulanta SAJ) Prahova, Daniel Nicolae.

Cinci persoane au decedat si alte 30 de persoane au fost ranite intr-un accident pe DN1

ACTUALIZARE 14:40 Dosar penal in legatura cu accidentul grav de la Ploiesti Parchetul de pe langa Judecatoria Ploiesti a deschis un dosar penal avand ca obiect accidentul rutier petrecut vineri dimineata pe centura de vest a municipiului Ploiesti, in care au fost implicate un autobuz si o autobasculanta, potrivit unui comunicat de presa al Parchetului General. *ACTUALIZARE 8:34 IPJ: Din primele cercetari, soferul autocarului, vinovat de producerea accidentului.

O femeie a murit intr-un accident exact in locul in care si Serban Huidu a provocat o tragedie acum cinci ani

Accidentul s-a petrecut aseara la Timisul de Sus in aceeasi curba care i-a fost fatala si lui Serban Huidu. Masina soferitei s-a izbit de un utilaj de deszapezire.

Bebelus de opt luni, mort intr-un accident rutier in apropiere de Lugoj

Un accident grav a avut loc marti seara pe soseaua de legatura de pe autostrada. Un sofer care mergea cu familia in Italia, a incercat o depasire pe linie continua.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )