Libnet.ro
UNICEF

23:00

Microintreprinderile din Romania ce intrunesc normele UE vor trece la sistemul european de raportare financiara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Microintreprinderile din Romania ce intrunesc normele UE vor trece la sistemul european de raportare financiara

Operatorii economici din Romania care se vor incadra in categoria microintreprinderilor, potrivit normelor europene, vor beneficia de sistemul european de raportare financiara simplificat specific microintreprinderilor, conform unui proiect de OUG si a doua proiecte de Ordin de ministru, care transpun prevederile noii Directive europene contabile. continuă pe Ziarul Bursa

BCE considera speculatii informatiile potrivit carora 11 banci nu vor trece testele de stres

BCE precizeaza ca nicio banca nu a primit rezultatele testelor de stres Banca Centrala Europeana considera speculatii informatiile aparute astazi in presa, potrivit carora cel putin 11 banci din sase state europene din care ar face parte si Erste) nu vor trece testele de stres derulate de BCE, transmite Reuters, stire negata ulterior si de grupul bancar austriac Erste. Trei banci din Grecia, trei din Italia si doua din Austria sunt printre institutiile care vor esua la testele de stres, sustine EFE, fara a da detalii privind nivelul capitalului de care au nevoie bancile. De asemenea, agentia precizeaza ca numarul bancilor care nu vor trece testele de stres ar putea fi modificat in ultimul moment. Alte trei banci care ar putea esua la testele de stres provin din Cipru, Belgia si Portugalia, sustine EFE.

Avertismentul CNADNR pentru toti soferii din Romania

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania avertizeaza soferii din Romania ca vremea se va raci accentuat in perioada urmatoare si vor avea loc ploi abundente care pe alocuri se pot transforma in lapovita si ninsori.

BEI a extins cu 150 milioane euro creditul catre Banca Transilvania pentru sustinerea proiectelor din Romania

Banca Europeana de Investitii a aprobat astazi extinderea cu 150 milioane de euro a imprumutului catre Banca Transilvania, pentru a sustine proiectele mici si mijlocii dezvoltate de IMM-uri si de companii de talie medie in industrie, servicii, agricultura si infrastructura din Romania.

Topul National al Firmelor Private din Romania - Top 2013 - Editia XXII are loc pe 28 octombrie

Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR), in parteneriat cu Camera Deputatilor si Oameni si Companii, organizeaza in data de 28 octombrie 2014 Topul National al Firmelor Private din Romania - TOP 2013, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Topul National al Firmelor Private din Romania - Top 2013 va avea loc pe 28 octombrie

Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR), in parteneriat cu Camera Deputatilor si Oameni si Companii, organizeaza in data de 28 octombrie 2014, incepand cu orele 10:15, la Palatul Parlamentului, Sala Al. Cuza, Topul National al Firmelor Private din Romania - TOP 2013, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Lantul Accor ar putea vinde 46 de hoteluri, inclusiv din Romania

Cel mai mare grup hotelier din lume vrea sa vanda 46 de hoteluri din Europa Centrala si de Sud-est, inclusiv din Romania. Interesat de tranzactia de 142 de milioane de euro este cel mai mare grup hotelier din Polonia, Orbis.

Business B1 la zi: Cele mai multe afaceri de familie din Romania au inregistrat cresteri in ultimul an (VIDEO)

Business B1 la zi: Cele mai multe afaceri de familie din Romania au inregistrat cresteri in ultimul anTrei sferturi dintre afacerile de familie din Romania au inregistrat cresteri ale cifrei de afaceri in.

BVB promoveaza piata de capital din Romania in randul investitorilor din Londra

Progresele recente ale pietei de capital din Romania au fost prezentate investitorilor institutionali din Londra in cadrul unei conferinte organizate ieri, de Bursa de Valori Bucuresti BVB), in cooperare cu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) si Bloomberg.

CE aproba investitii de 57 mil. euro pentru proiectul RO-NET din Romania

Comisia Europeana CE) a aprobat o investitie de 57,1 milioane de euro, parte a unui proiect de 69 milioane de euro, pentru dezvoltarea unei infrastructuri de banda larga de 3. 265 km, in zonele din Romania in care nu exista retele de comunicatii.

CE a aprobat o investitie de 57 milioane de euro pentru infrastructura de banda larga din Romania

Comisia Europeana CE) a aprobat o investitie de 57,1 milioane de euro, parte a unui proiect de 69 milioane de euro, pentru dezvoltarea unei infrastructuri de banda larga de 3. 265 km, in zonele din Romania in care.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )