Libnet.ro
UNICEF

10:30

Miercuri, INS va anunta cresterea economica din al doilea trimestru. Cat sa fie, cat sa fie...?

Hotnews Hotnews,
 Miercuri, INS va anunta cresterea economica din al doilea trimestru. Cat sa fie, cat sa fie...?

Miercuri de la ora 10, INS va publica datele semnal de crestere economica pentru trimestrul al doilea din acest an. HotNews. ro a calculat media raspunsurilor primite de la economistii sefi din banci, rezultand o medie de 1,3% in comparatie anuala. Avansul poate fi mare, dar statisticile inseala. Cu cat stam aparent mai bine in acest an, am putea aratamai prost anul urmator. Mai toti analistii si economistii sefi chestionati de HotNews. ro se bazeaza pe cresterea din agricultura, lucru perfect normal. Numai ca mai trebuie sa ne uitam la cat de fiscalizata e agricultura si cat a castigat PIB-ul in anii agricoli considerati remarcabili. Dar sa nu ne culcam pe-o ureche, avertizeaza unii economisti sefi din banci. Stire in curs de actualizare). continuă pe Hotnews

Cresterea economica a Japoniei a incetinit in trimestrul al doilea

Economia Japoniei si-a incetinit ritmul de crestere in al doilea trimestru, la 0,6%, din cauza unei activitati mai putin intense in sectorul imobiliar, a anuntat, astazi, guvernul nipon, transmite AFP.

Japonia: Cresterea economica a incetinit in trimestrul II la 0,6% in ritm trimestrial

Cresterea economica a Japoniei a incetinit in perioada aprilie - iunie, la 0,6% in ritm trimestrial, din cauza unei activitati mai putin intense in sectorul imobiliar, a anuntat luni guvernul nipon, citat de AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )