Libnet.ro
UNICEF

16:46

Mihaela Borcea recomanda cea mai buna metoda de detoxifiere dupa Sarbatori

ADPM ADPM,
Mihaela Borcea recomanda cea mai buna metoda de detoxifiere dupa Sarbatori

Clinica de infrumusetare a Mihaelei Borcea, Michelle Anti-Ageing & Dental Clinic, a introdus recent pe piata din Romania un aparat revolutionar! Iyashi Dome, ultima tehnologie japoneza in domeniul frumusetii, care te scapa de stres si de kilogramele in plus, oferindu-ti in acelasi timp detoxifierea si refacerea echilibrului organsimului. Este tratamentul ideal dupa Sarbatorile de iarna! . continuă pe ADPM

Cea mai buna zi din an pentru rasistul din mine

Ieri s-a tras cu Kalasnikovul in redactia unui ziar de umor din Paris. Astazi s-a aruncat cu grenade intr-o shaormerie. E cea mai buna zi din an si pentru Abu Musab, lider ISIS. Aici nu e vorba nici de ciocniri intre civilizatii, nici intre religii si nici de revolta saracilor impotriva bogatilor. Toate aceste teorii nu fac altceva decat sa alimenteze rasistul ascuns in fiecare dintre noi. Aici e vorba de o mana de criminali scelerati care folosesc o religie pentru a-si manifesta si justifica nebunia. Sunt minoritari, dar sunt vizibili pentru ca de fiecare data lovesc in mijlocul linistii noastre. Si sunt periculosi pentru ca-l scot la suprafata pe rasistul din mine.

Fotbal feminin: O nemtoaica, cea mai buna la arbitraj in 2014

Bibiana Steinhaus din Germania a fost desemnata cea mai buna femeie arbitru in anul 2014, intr-o ierarhie realizata de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului IFFHS).

Saritul in portbagaj, cea mai noua metoda de deszapezire (VIDEO)

Metoda ingenioasa pentru a scapa din nameti. Un tanar si-a scos masina intr-un mod original din zapada. Barbatul a ramas inzapezit la Paltinis si a avut o idee amuzanta dar si eficienta pentru a.

CES 2015 Dell Venue 8 7000 este cea mai subtire si atragatoare tableta din 2015

Anuntata in urma cu cateva luni, abia acum este disponibila pentru achizitie cea mai subtire tableta din lume la acest moment, Dell Venue 8 7000. incarcata de tehnologii avansate intr-un pachet atragator, noua tableta a celor de la Dell, pe langa faptul ca este cea mai subtire tableta a momentului, ar putea fi si cea [].

CES 2015 Cea mai mare tableta cu Android bate si un televizor

Trecand peste faptul ca este dedicata copiilor si are un caracter educational evident, noua tableta cu Android a celor de la Fuhu este cea mai mare. Daca v-ati pus vreodata intrebarea care este diagonala maxima a unei tablete cu Android, raspunsul cu siguranta nu ar fi fost 65 de inci sau 1,65 metri. Cu toate [].

iRaportul: 5 motive pentru care Sony e cea mai tare companie de la CES 2015

CES 2015 a adus gadgeturi interesante, scumpe si frumoase. De asemenea, la final se lasa cu premii, dar noi suntem gata inca de pe acum sa desemnam un castigator: Sony. Acestea sunt motivele pentru care Sony e cea mai tare companiei de la CES 2015. A lansat un nou gadget Walkman cu un [].

Cea mai mare tranzactie din Romania in 2014

Preluarea de catre grupul francez Auchan a 12 hipermarketuri si galerii comerciale operate de retailer a fost aprobata de Consiliul Concurentei. Tranzactia a fost estimata la valoarea de peste 260 milioane euro, aceasta fiind una dintre cele mai mari de pe piata de retail din Europa Centrala si cea mai mare din Romania in cursul anului trecut.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna: minus 35 de grade Celsius la Intorsura Buzaului

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna, minus 35 de grade Celsius, a fost inregistrata, joi dimineata, la Intorsura Buzaului, in judetul Covasna, in timp ce la Brasov au fost minus 33 de grade Celsius, iar la Miercurea Ciuc minus 29 de grade.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna: -35 de grade Celsius la Intorsura Buzaului

Cea mai scazuta temperatura dinn aceasta iarna, minus 35 de grade Celsius, a fost inregistrata, joi dimineata, la Intorsura Buzaului, in judetul Covasna, in timp ce la Brasov au fost minus 33 de grade Celsius, iar la Miercurea Ciuc minus 29 de grade Celsius.

VIDEO Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna: -35 de grade Celsius la Intorsura Buzaului

Cea mai scazuta temperatura dinn aceasta iarna, minus 35 de grade Celsius, a fost inregistrata, joi dimineata, la Intorsura Buzaului, in judetul Covasna, in timp ce la Brasov au fost minus 33 de grade Celsius, iar la Miercurea Ciuc minus 29 de grade Celsius.

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )