Libnet.ro
UNICEF

07:00

Mihaela Radulescu s-a tatuat pentru noul barbat din viata ei!

ADPM ADPM,
Mihaela Radulescu s-a tatuat pentru noul barbat din viata ei!

Mihaela Radulescu nu se mandreste acum doar cu un zambet fermecator gratie unei danturi nou-noute si cu, spune gura lumii, un iubit celebru, ci si cu un tatuaj proaspat! Iata care este povestea acestui tatuaj!. continuă pe ADPM

Mihaela Radulescu si-a pus dantura de 10.000 de euro?

Mihaela Radulescu si-a expus miercuri seara, la Elle Style Awards, eveniment pe care l-a prezentat, si noua ei dantura. Vedeta si-a pus dinti noi, din ceramica, lucrarea costand, se pare, cel putin 10. 000 de euro.

Mama lui Dani Otil, bucuroasa ca fiul sau s-a despartit de Mihaela Radulescu!

Mama lui Dani Otil pare sa jubileze la gandul ca fiul sau si Mihaela Radulescu nu mai formeaza un cuplu dupa sase ani de relatie. Sursele apropiate dezvaluie ca Dorina Otil nu s-a impacat niciodata cu gandul ca fiul ei are o relatie cu o femeie mult mai mare, care pe deasupra are si un copil.

Cristina Cioran ironizeaza relatia dintre Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner!

Dupa ce a fost cooptata de Serban Huidu in echipa emisiunii Cronica Carcotasilor de la Prima Tv, Cristina Cioran se pregateste sa ofere telespectatorilor o surpriza de proportii. Mai exact, o sceneta in care ironizeaza presupusa relatie pe care Mihaelei Radulescu ar avea-o cu parasutistul austriac Felix Baumgartner!.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )