Libnet.ro
UNICEF

17:00

Mihai Gotiu:Dle Iohannis, credeti ca nemultumirea celor din diaspora e inventata?

Adevărul Adevărul,
Mihai Gotiu:Dle Iohannis, credeti ca nemultumirea celor din diaspora e inventata?

Unuia dintre celebriiexpertimediaticii se pare neverosimila nemultumirea unor grupuri civice din diaspora legata de numirea lui Mihai Razvan Ungureanu in functia de consilier onorific al lui Klaus Iohannis. continuă pe Adevărul

Mihai Razvan Ungureanu: Iohannis va avea vizite oficiale la inceput de an la Bruxelles, Chisinau, Berlin, Paris. O vizita in SUA, la momentul potrivit.

Mihai Razvan Ungureanu, prim-vicepresedintele PNL si consilier personal al sefului statului, a declarat ca presedintele Klaus Iohannis va avea in primele luni ale acestui an vizite oficiale la Bruxelles, Chisinau, Berlin si Paris, pregatindu-se un profil extern al presedintelui.

Elena Udrea il ataca pe Klaus Iohannis in primul mesaj din 2015: Daca toate sperantele noastre sunt in noul presedinte, se va alege praful de ele

Presedintele PMP, Elena Udrea, lanseaza un atac dur la adresa noului presedinte Klaus Iohannis, in prima iesire din acest an, venita sub forma unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook. in opinia Elenei Udrea,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )