Libnet.ro
UNICEF

18:00

Mihai Razvan Ungureanu: Basescu are deplina dreptate sa arate cu degetul catre tacerile care consimt

B1 B1,
Mihai Razvan Ungureanu: Basescu are deplina dreptate sa arate cu degetul catre tacerile care consimt

Presedintele Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, luni, in cadrul emisiunii X-PRESS de pe B1 TV ca presedintele Traian Basescu are deplina dreptate sa arate cu degetul catre politicienii. continuă pe B1

Mihai Razvan Ungureanu: Basescu are deplina dreptate sa arate cu degetul catre politicienii maghiari

Presedintele Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, luni, in cadrul emisiunii X-press de pe B1 TV ca presedintele Traian Basescu are deplina dreptate sa arate cu degetul catre politicienii.

MRU: Basescu are dreptate sa arate cu degetul catre tacerile care consimt.

Presedintele Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, luni,la B1 TV, ca partidul Jobbik se afla in cautare de suport electoral si ca seful statului are deplina dreptate sa arate cu degetul catre politicienii maghiari. Extremismul de acest tip este profund daunator ideei de Europa unita. Jobbik este, in opinia mea, in cautare de suport electoral, cauta sprijin intre comunitatile maghiare care nu traiesc in Ungaria. Este motivul pentru care ridica programatic tonul si are declaratii de .

Mihai Razvan Ungureanu: Astept detalii privind atitudinea fata de Budapesta. Discursul extremist trebuie sanctionat in UE

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a declarat, luni, referindu-se la afirmatiile presedintelui Traian Basescu potrivit carora Romania isi va asuma leadership-ul punerii la punct a Budapestei, ca asteapta detalii din partea Presedintiei, a Guvernului, a institutiilor responsabile.

Ce vrea MRU de la autoritatile statului, dupa ce Basescu a declarat ca Romania va pune la ...

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a declarat, luni, ca asteapta detalii din partea Presedintiei, a Guvernului, a institutiilor responsabile cu privire la afirmatiile presedintelui Traian Basescu potrivit carora Romania isi va asuma leadership-ul punerii la punct a Budapestei, transmite Mediafax. Asteptam cu totii explicatii suplimentare, lamuriri, detalii din partea factorilor responsabili - Presedintie, Guvern, alte institutii cu competenta in materia politicii externe, a precizat .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )